Aktywne Wpisy

CheekiBreekiBandito +387
źródło: temp_file3828091634160998515
Pobierz
AidsFiesta +410
Jestem na robocie właśnie u klientów, i jest taka fajna 18 letnia niunia, trochę ją tam podrywałem, ale chyba nie jest zainteresowana. Właśnie sobie walę kloca u nich na kiblu a w łazience mają cały kaloryfer suszących się majeteczek i staniczków. Kusi jak diabli ale trzymam się już 3 tyg bez keksu i 2 tyg no fap więc szkoda passy. No i nie chciałbym sam przed sobą robić creepa z siebie. Niuchnę

Średnie IQ w Rosjanina jest wyższe niż Polaka.
Poza tym, przy 50 IQ byłby problem z utrzymaniem procesów życiowych. No ale nie dziwi mnie to, że akurat Ty tego nie wiesz — wszak to m.in. Ty odpowiadasz za to, że Polska tak kiepsko wypada w tym rankingu :D
Ale w ramach ćwiczenia umysłu to może porozmawiajmy
to ty jestes za rosja w 1050 dniu 3-dniowej operacji
@robertkk:
To zupełnie jak Wagnerowcy pod Bachmutem. Pamiętasz? :)
@robertkk: Mnie za to nie dziwi, że akurat ty to wiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Thorrand: tak, calkiem fajnie padali
Piękna polszczyzna. Od razu widać z kim ma się do czynienia. rosjanim z iq 60
źródło: temp_file1773904900361311227
Pobierz@Vixay: a tą informację to skąd zaczerpnąłeś?
@bombastick: Raporty żołnierzy UKR na froncie.
@D00D00: No to masz niestety problem, bo przeklejałem informację z kont Ukraińskich.
@Adkos:
źródło: śmieć
Pobierz@Thorrand: A Iran jeszcze wyższe niż ruskie śmiecie. I oczym to świadczy? U ruskich srasz do dzury, którą sami wykopią.
O czym to świadczy? Hmmm, nie chcę mi się teraz spekulować :D
Po prostu odniosłem się absurdalnych zarzutów Robercika ;)
@Thorrand: To ja ci powiem. To, że spier*alacie ze swojego miru na "zgniły" zachód, który tak opluwacie ale wrócić do siebie nie chcecie. I tyle z waszego "wyższego" IQ, że kradniecie kible bo u siebie nie macie i musicie srać po dziurach, które wykopiecie.
xd
Może zamiast myśleć o rosyjskich kiblach, to zainteresowałbyś się swoim stanem zdrowia :D