Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@robertkk:

Średnie IQ w Rosjanina jest wyższe niż Polaka.
Poza tym, przy 50 IQ byłby problem z utrzymaniem procesów życiowych. No ale nie dziwi mnie to, że akurat Ty tego nie wiesz — wszak to m.in. Ty odpowiadasz za to, że Polska tak kiepsko wypada w tym rankingu :D

Ale w ramach ćwiczenia umysłu to może porozmawiajmy
  • Odpowiedz
  • 3
@Thorrand: odpowiadasz na mem, losowo rzucilem 50 iq

Ty odpowiadasz za to, że Polska tak kiepsko wypada w tym rankingu

to ty jestes za rosja w 1050 dniu 3-dniowej operacji
  • Odpowiedz
Poza tym, przy 50 IQ byłby problem z utrzymaniem procesów życiowych. No ale nie dziwi mnie to, że akurat Ty tego nie wiesz

@robertkk: Mnie za to nie dziwi, że akurat ty to wiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@robertkk: Ukraińcy się nie śmieją. Z informacji wynika że Koreańcy to elitka z bardzo dobrym wyszkoleniem strzelniczym, potrafią strzelać do ich dronów z dużym powodzeniem, nawet w te najmniejsze.
  • Odpowiedz
Z informacji wynika że Koreańcy to elitka z bardzo dobrym wyszkoleniem strzelniczym, potrafią strzelać do ich dronów z duż

@Vixay: a tą informację to skąd zaczerpnąłeś?
  • Odpowiedz
@robertkk: Poszukaj kont Ukraińców którzy są na froncie, polecam. Ale wiem, nie zgadzałoby się z twoimi postami.
@bombastick: Raporty żołnierzy UKR na froncie.
@D00D00: No to masz niestety problem, bo przeklejałem informację z kont Ukraińskich.
  • Odpowiedz
Średnie IQ w Rosjanina jest wyższe niż Polaka.

@Thorrand: A Iran jeszcze wyższe niż ruskie śmiecie. I oczym to świadczy? U ruskich srasz do dzury, którą sami wykopią.
  • Odpowiedz
O czym to świadczy? Hmmm, nie chcę mi się teraz spekulować :D

@Thorrand: To ja ci powiem. To, że spier*alacie ze swojego miru na "zgniły" zachód, który tak opluwacie ale wrócić do siebie nie chcecie. I tyle z waszego "wyższego" IQ, że kradniecie kible bo u siebie nie macie i musicie srać po dziurach, które wykopiecie.
  • Odpowiedz