Aktywne Wpisy
Viesti +108
Jakiś czas temu przygotowałem album z zestawieniem najważniejszych dla mnie gier komputerowych dla lat 1994-2024. Jest to cały okres mojego życia, więc zebranie tych tytułów, wraz z paroma screenami i krótkimi opisami, było dla mnie jak porządkowanie wspomnień. Przygotowałem go głównie z myślą o dzieciach, byśmy jak trochę podrosną, mogli pooglądać w co tam stary ojciec grał w ich wieku.
Wrzucam go też tu z chęci podzielenia się tymi wspomnieniami. Może też odnajdziecie
Wrzucam go też tu z chęci podzielenia się tymi wspomnieniami. Może też odnajdziecie
źródło: 111
Pobierz
enforcer +95
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: 9gj3pn
Pobierz@Romska_Palo_Ul_Laputa: a wierz se w co chcesz :D na uop nie pociagniesz dwoch etatow. Ja pracuje dla polski w godzinach dla polski, dla usa w godzinach dla usa. nie jest to mozliwe na uop ;)
Zyje by nie musiec pracowac za 10 lat
@TurboDynamo: Wychodzi na czysto więcej, ale bez przesady: 30-40% to chyba biorąc pod uwagę mały zus dla 'przedsiębiorcy', brak KUP u etatowca, zero chorowania i zignorowanie tematu składek na emeryturę
@Romska_Palo_Ul_Laputa: c--j wie, duzo pale wiec moge nie dozyc 40-tki
@Mistrszzz: jest tak samo "możliwe", a może nawet bardziej: w razie wpadki max to wypowiedzenie, a nie kary umowne.
Ale ty jestes dziecinny.
Na uop masz 26 dni urlopu. Oczywiscie 80%
Jak to sie ma do b2b ?
Lecimy dalej. L4 (chorobowe). Zalozmy 8-10 dni roboczych w ciagu roku. To daje nam sume 34-36
@facebookzprzygody: ja sie tylko w------m jak ktos mi mowi, ze wie lepiej ode mnie co jest dla mnie lepsze. A takie bylo clue wypowiedzi na ktore odpowiadalem. W zeszlym roku bylem lacznie w 5 krajach poza Polska i tez troche pozwiedzalem. Na b2b nie musialem