Wpis z mikrobloga

Ile wam trzyma Layton? Kupiłem odlewkę i albo mnie oszukali, albo to jest jakiś dramat. Po 6 godzinach na skórze praktycznie znika całkowicie, projektuje może godzinę max. Dałem też wieczorem 3 psiki na koszulkę, rano już praktycznie nic nie czuć. To jeden z najsłabszych parametrowo zapachów jakie testowałem zdecydowanie. Dla porównania Sauvage Elixir 1 psik na koszulce czuć 2-3 dni. Za te pieniądze to jakaś kpina.
#perfumy
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@papaj42:

Laytona zabili parametrowo już jakiś czas temu stawialbym 2021. Jednak twoje poczucie skali jakieś dziwne bo zazwyczaj perfumy pachną te max 2-3 godziny przy 10 psikach potem to już raczej musi powiać by coś projektowalo. No psikasz też 3 strzały kiedy bylo mówione że prawdziwy chłop musi overspraya machnąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@KjatanSveisson: 3 strzały dałem na samą koszulkę, a global właśnie +10 strzałów. I te 6 godzin to jak przyłożyłem nos do nadgarstka na który dałem 2 strzały. Generalnie "perfumy" adidasa co kupowałem w gimnazjum miały lepsze parametry.
  • Odpowiedz
  • 0
@Molu: no może tak, ale u mnie to aż mizerna trwałość. Mam 30 różnych flakonów i ten jest najgorszy parametrowo a kosztuje najwięcej za mililitr xD
  • Odpowiedz