Aktywne Wpisy

Ana77 +294
Leże w łózku z kotem i ryczę. Z wieloma rzeczami sobie w życiu poradziłam, ale wykańcza mnie psychciznie, że nikt mnie nie chciał. Tak mi to zryło psychikę, że boję się nawet wrzucić zdjęcie na aplikację randkową.Jak mam kogoś poznać jak wstyd mi za swoje życie?
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę

mam_spanko +335
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Z drugiej strony Kaczyński, który od 15 lat krzyczy o zamachu w Smoleńsku i morderczej małpie z rakietami, w końcu Putin zabił mu brata i 100 innych osobistości.
Jak to się neuropkom i lemingom klei, że oni działają w koalicji i chcą się złapać za rączki? Jaki granulat mam zjeść żeby doznać takiego odlotu? :D
#konfederacja #urojenialewakoidalne #bekazpo #lemingituska #bekazlewactwa #polityka
źródło: temp_file7618761671783088608
PobierzRacja racja, republik radzieckich 👍🏻
@Vaclav: tak jak się kleiło liderom Konfederacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000009430
PobierzZmień botom czas plusowania bo to nierealne co teraz masz xD
Umiesz czytać? TONOWANIE ATAKÓW, KOOPERACJA.
Nie koalicja, nie obiecywanie ministerstw, jakie dostało lewactwo od Tuska.
źródło: temp_file7502211504778038757
Pobierz@Vaclav: czy te boty do plusowania są teraz z nami w pokoju?
Komentarz usunięty przez autora
Niechęć pisu do Rosji jest pozorna. Krzyczą o zamachu by pobudzić emocje. Taki podbudowany emocjami i pseudo-patriotycznymi hasłami wyborca prędzej zagłosuje na partie "broniącą prawdziwej, wolnej Polski". Szczególnie wolnej od zachodniego lewactwa- wiadomo.
Ruscy chętnie się podłożą w zamian za taki deal
@Vaclav: XD
Kaczyński sam ich zabił, bo zostawił tylko wiernego, ale miernego pilota, po tym jak poprzedni nie wykonał rozkazu od chodzącego kompleksu napoleona. Jarek to tylko prowadzi kampanię na trupie brata i pozostałych zmarłych.