Aktywne Wpisy
Mateo353 +19
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz
rosen +7

#warframe #gry
Nauczyłem się całek na polibudzie i biochemii a modowania i synergii w Warframe nadal nie ogarniam
Nie wiem czy istnieją ludzie, którzy ogarniają każda bron i kazdy frame - jest tyle możliwości.
@KakaowyTaboret
Modowania broni czy frejmow?
@brass: i to i to myślę, że ogarniam na ocenę 2 na studiach, ale podstawowy steel path jakoś daję radę - Rhiny (easy peasy), Wisp, Magiem, Nekrosem, ale nadal czuje, że sporo mi umyka bo nie robię milionów damage gdzie screeny widzę na Reddit xD
Jesli interesuja cie fajne buildy na SP Endurance i jestes w stanie nauczyc sie z tego jak ktos ci tlumaczy synergie poszczegolnych czesci skladowych to polecam tego kolezke na YT: AznvasionsPlays