Aktywne Wpisy

WujaTHC +24

źródło: GtgF7dWasAA0Ng8
Pobierz
RzutKamieniem +238
Nie było w historii tego sportu większej k---y, niż gekon.
Byli terroryści jak Jarier, Maldonado, Arnoux, Stroll, Rossett, De Cesaris etc. którzy nie planowali nikomu robić celowo krzywdy, tylko po prostu nie umięli się za dobrze ścigać koło w koło.
Były cwaniaczki jak Schumacher, Alonso, Hamilton czy Prost, którzy mięli odpały, ale tylko kiedy coś mega ważnego było na szali jak mistrzostwo i normalnie starali się przestrzegać zasad i ścigać się fair.
Były
Byli terroryści jak Jarier, Maldonado, Arnoux, Stroll, Rossett, De Cesaris etc. którzy nie planowali nikomu robić celowo krzywdy, tylko po prostu nie umięli się za dobrze ścigać koło w koło.
Były cwaniaczki jak Schumacher, Alonso, Hamilton czy Prost, którzy mięli odpały, ale tylko kiedy coś mega ważnego było na szali jak mistrzostwo i normalnie starali się przestrzegać zasad i ścigać się fair.
Były
#warframe #gry
Nauczyłem się całek na polibudzie i biochemii a modowania i synergii w Warframe nadal nie ogarniam
Nie wiem czy istnieją ludzie, którzy ogarniają każda bron i kazdy frame - jest tyle możliwości.
@KakaowyTaboret
Modowania broni czy frejmow?
@brass: i to i to myślę, że ogarniam na ocenę 2 na studiach, ale podstawowy steel path jakoś daję radę - Rhiny (easy peasy), Wisp, Magiem, Nekrosem, ale nadal czuje, że sporo mi umyka bo nie robię milionów damage gdzie screeny widzę na Reddit xD
Jesli interesuja cie fajne buildy na SP Endurance i jestes w stanie nauczyc sie z tego jak ktos ci tlumaczy synergie poszczegolnych czesci skladowych to polecam tego kolezke na YT: AznvasionsPlays