Pytanko. Gdzie w dzisiejszych czasach można znaleźć coś, co niegdyś było powszechnie dostępne na rozmaitych sieciach P2P, a mianowicie - muzyka, konkretny gatunek - hip-hop, Polska, głównie starsze lata, w tym także nielegale i inne podziemia. Ripy albumów w MP3 bądź FLAC.
Np. dla trance'u jest dedykowany tracker TranceTraffic, gdzie można znaleźć absolutnie wszystko. Czy istnieje coś takiego dla hip-hopu? Może jakieś serwisy warezowe, których nie znajdę przez wyszukiwarki?
Czy są na Wykopie jacyś kolekcjonerzy i pasjonaci, którzy lubią gromadzić zbiory w old-schoolowym stylu i nie ograniczają się tylko do Spotify czy Youtube?
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
Np. dla trance'u jest dedykowany tracker TranceTraffic, gdzie można znaleźć absolutnie wszystko. Czy istnieje coś takiego dla hip-hopu? Może jakieś serwisy warezowe, których nie znajdę przez wyszukiwarki?
Czy są na Wykopie jacyś kolekcjonerzy i pasjonaci, którzy lubią gromadzić zbiory w old-schoolowym stylu i nie ograniczają się tylko do Spotify czy Youtube?
#hiphop #torrent #torrenty #p2p #rap #piratujo #piractwo #trackery
Komentarz usunięty przez autora