Wpis z mikrobloga

@Idaho59: A myślisz, że Lempartową wypchnęli tam przypadkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)? Wywołanie strajków to był sposób na wytłumaczenie wzrostu zakażeń w trakcie COVID, z którym nie radził sobie rząd. Jak strajki zaczęły przybierać za bardzo na sile to wypchnęli Lempart, która miała je zdyskredytować i sprawić, żeby większość normalnych ludzi się z nimi nie utożsamiała. Magiczna zrzutka, w której Lempart dostała legalne milion złotych to
  • Odpowiedz
@czup słyszałem te zarzuty, że jest ze służb, ale ona tylko chyba chciała się dostać do służb, ale jej nie przyjeli,
Tam była też Klementyna Suchanow, a ona moim zdaniem jest w porządku.
  • Odpowiedz
@an-drzej: No u mnie praktycznie każdy posiada. Jeden interesuje się i wypowiada o sporcie, inny o polityce, inny o różnych okazach zwierząt a jeszcze inni czymś innym. A nawet jak ktoś nie ma konta to często w mediach wrzucone są wypowiedzi różnych osób z twittera.
  • Odpowiedz
Choć jesteśmy z różnych opcji to dyskusje są normalne i wyważone.

@Cogito-sum: na takim poziomie jak tu prezentujesz, czyli przypisywanie innym cech na podstawie własnych urojeń?
  • Odpowiedz
Taaaa, twitter w Polsce to niszowa strona znana tylko wtajemniczonym xd

@Fytyny93: tia, typowe odwracanie kota ogonem. Nie napisałem przecież, że to niszowa strona, tylko nie aż tak popularna w Polsce. Teraz doprecyzuję swoją wypowiedź. Nie tak popularna jak na zachodzie, szczególnie w USA.
  • Odpowiedz
@badreligion66: A wszystko dlatego, że lewaki latami ukrywali gangi pedofilskie bo im się "melting pot" nie zgadzał... I wywaliło g---o do Tamizy jak ścieki do Wisły. Co robią lewaki? Oczywiście, cenzura - niepotrzebne o tym wspomnieć.
  • Odpowiedz
@fornson23: Jest bardziej popularna niż TVN, za którym były masowe protesty, gdy PiS próbowało zrobić "lex TVN". Bardziej popularna niż najpopularniejszy polski portal wp.pl. Powiedziałbym, że z łatwością ma status jednego z głównych mediów w Polsce, czyli tak samo jak w US.
  • Odpowiedz
@analboss: Teraz czasy się zmieniły, bo kiedyś elity to byli ludzie agresywni, mężczyźni uczyli się władać szablą, byli gotowi się bić za zniewagę, a teraz to właśnie często ludzie z nizin mają taką mentalność szlachecką, a elity to p---y w rurkach z podkulonymi ogonami co w sytuacji zagrożenia jedynie umieją wzywać policje. W Europie to prędzej bym się spodziewał rewolucji ze strony muzułmańskich imigrantów niż kogokolwiek innego.
  • Odpowiedz
@Fytyny93 bardziej popularny niż TVN? Niezła manipulacja. Pokazujesz wyniki wyszukiwania w Internecie. Muszę Cię zmartwić. TVN to telewizja i duuuużo ludzi ogląda TVN (np. w telewizji naziemnej), a nie wyszukuje go w Internecie :)
  • Odpowiedz
@fornson23: Wg mnie google analytics daje lepsze dane niż jakieś ankiety nie wiadomo jak robione (no bo czym jest "used" w tym przypadku? Czytanie, czy postowanie?), bo pokazuje czym się prawdziwi ludzie naprawdę interesują.
  • Odpowiedz
@Fytyny93: ok to z własnego przykładu, ja nie używam Twittera czy tam X. A jakbym spojrzał na moich znajomych, to może 10% używa tego? Mam 33 lata i grono moich znajomków jest podobnego wieku, więc no po prostu nie zauważam tej popularności.
  • Odpowiedz
Taka rewolucja była możliwa podczas "strajku kobiet" dopóki Lempartowa swoją wulgarnością i politycy podpinaniem się, tego nie zmarnowali.

@Idaho59: Takie podpinanie się stosuje się celowo, żeby ukręcić łeb takim niebezpiecznym dla polityków sprawom.
  • Odpowiedz