Aktywne Wpisy

Goronco +101
Formalności po TYM WPISIE
Jesteście niesamowici!!! 🔥🔥🔥
Chyba pobiliśmy absolutny rekord, jestem tak podjarany że nie mogę nawet znaleźć wpisu z zeszłego roku.
Naprawdę, proces tego blika to była prawdziwa ekstaza, go wiedziałem jak hejterom pęknie d--a ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Nie udało by się bez was!!!
Do zobaczenia za rok, chociaż nie wiem kogo bardziej nie mogę się doczekać. Plusujących, czy hejtujących!!!
#wosp #wykopefekt
Jesteście niesamowici!!! 🔥🔥🔥
Chyba pobiliśmy absolutny rekord, jestem tak podjarany że nie mogę nawet znaleźć wpisu z zeszłego roku.
Naprawdę, proces tego blika to była prawdziwa ekstaza, go wiedziałem jak hejterom pęknie d--a ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Nie udało by się bez was!!!
Do zobaczenia za rok, chociaż nie wiem kogo bardziej nie mogę się doczekać. Plusujących, czy hejtujących!!!
#wosp #wykopefekt

źródło: temp_file7704422479668435782
Pobierz
thorgoth +130
Ta noc była ciepła, wręcz duszna. To nic dziwnego. To normalne że przed burzą bywa duszno.Według IMGW, 13 sierpnia 1998 roku nad Szczucinem około godziny 23 przeszła gwałtowna burza, z dużą ilością wyładowań. Okoliczni mieszkańcy powiedzą, że pioruny cały czas uruchamiały alarmy w zaparkowanych samochodach.
Burza będzie ważna.
Po pierwsze, jedyna burza w sierpniu pomoże świadkom oddzielić wspomnienia z tego dnia od innych. Po drugie, pomoże ustalić moment ataku mordercy. Pod ciałem Iwony
Burza będzie ważna.
Po pierwsze, jedyna burza w sierpniu pomoże świadkom oddzielić wspomnienia z tego dnia od innych. Po drugie, pomoże ustalić moment ataku mordercy. Pod ciałem Iwony

źródło: drh4lf2y4mi81
Pobierz
źródło: temp_file5035909968187306251
PobierzTaka rewolucja była możliwa podczas "strajku kobiet" dopóki Lempartowa swoją wulgarnością i politycy podpinaniem się, tego nie zmarnowali.
@Idaho59: Tam się rozlazło, bo w którymś momencie Lempart i reszta kierownictwa zrezygnowała z wymuszenia zmian. A szkoda, bo po mojemu okupacja kilku ministerstw i zablokowanie pary rezydencji by wymusiła pozytywne zmiany.
@galicjanin: Nikt tym nie jest zainteresowany.
OSK i ich zwolennicy chcieli i chcą normalnego prawa aborcyjnego, a nie cyrku jaki się dział przed wyrokiem (na takim Podkarpaciu w ogóle nie przeprowadzano aborcji, bo nie i c--j, najwyżej baba umrze). PSL jakoś na protestach nie widziałem.
Tam zabrakło zdecydowania i kogoś, kto w
@Idaho59: (ಠ‸ಠ)
Kyrie elejson
@Idaho59: ona podstawiona jest, przez służby.
@justkilling: uch, faktycznie
rewolucja francuska, rewolucja lutowa = ruchy klasy średniej, z pewnością nie niziny społeczne
@badreligion66: Jakoś chyba za młody jesteś i nie pamiętasz co się działło gdy Tusk za poprzednich rządów zapowiedział cenzurę w necie czyli wprowadzenie ACTA:
źródło: 00016JPDJ7FJGO4F-C123-F4
PobierzAleż wy jesteście zabawni, nie trzeba kabaretu wystarczy poczytać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Idaho59: to bardziej kwestia, że warunki życia są mimo wszystko całkiem znośne, a nie było też wśród protestujących naturalnie agresywnych grup i dlatego nie było jakiegoś impulsu do dalszej eskalacji.