Wpis z mikrobloga

@odgrzybiacz: ale to jest wolontariat, nikt ich nie zmusza
i oprócz dzieci stoją też inni

sukces mierzony kasą?

@odgrzybiacz: Kotański to przecież psycholog a Owsiak ma fundacje, której isototą są zbiórki i pomoc- ale nie dla siebie. Doczytaj
  • Odpowiedz
Poza tym nie on tylko dzieci na mrozie

@odgrzybiacz: a ty potrafisz tak jak Owsiak zmobilizować ludzi ? Poza tym jest to z własnej nieprzymuszonej woli ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do tego Kotański "pomagał"ludziom, którzy w znacznej mierze sami sobie s---------i życie a Owsiak tym którzy nie mieli na to w większości wpływu.
  • Odpowiedz
@odgrzybiacz: widzem że Kaczyńskie “mój ból jest lepszy niż twój” ewoluowało w “mój działacz jest bardziej charytatywny niz twój”. Szkoda ze tej ksiądz od wypędzania demona weganizmu salcesonem nie wypalił, taki by był piękny pisowski bohater.
Gluptaki - @odgrzybiacz: widzem że Kaczyńskie “mój ból jest lepszy niż twój” ewoluowa...
  • Odpowiedz
@MistrzKowalski: już się tak nie pałuj do Owsiaka. Jego zbiórki nie są nawet w ułamku tak dochodowe, jak się je prezentuje, za to mają fantastyczny PR. Fajnie jest pokazać ile milionów zebrał, ale jakoś nikt nie mówi o kosztach, które są generowane, bo przecież obsługa imprez, prąd czy czas antenowy nie są charytatywne, a często gwiazdy też biorą kasę za występ. Poza tym robienie zbiórki na NFZ to dość idiotyczny
  • Odpowiedz