Aktywne Wpisy

Mirki pomóżcie mi rozsądzić czy laska chce mnie zrobić w bambuko. Otóż od około 3 miesięcy spotykam się intensywnie z #rozowypasek lvl 27 z #tinder. WIdujemy się prawie co 2 dni i każdy weekend i często w tygodniu śpi u mnie, bo mam większe mieszkanie, mieszkam o wiele bliżej jej pracy niż ona. Wczoraj wieczorem wpadła na netflix & dociskanie jej głowy do mojego brzucha, po całej

Iskaryota +22
Smartfony zabiły fotografię, to fakt.
Przez cały pobyt na wakacjach spotkałem może 3 osoby z czymś innym niż telefon do robienia zdjęć.
Rozumiem, że dla 95% ludzi taki snapshocik wystarczy, by pochwalić się rodzince na whatsappie co teraz jedzą albo co robią.
Gdzie się jednak podziali fotograficzni amatorzy? Ludzie, którzy chcą uchwycić coś więcej niż jedną wielką interpretację algorytmów odszumiających i kontrastujących? Pobawić się ustawieniami, ogniskową, spróbować zrobić coś inaczej, w tym
Przez cały pobyt na wakacjach spotkałem może 3 osoby z czymś innym niż telefon do robienia zdjęć.
Rozumiem, że dla 95% ludzi taki snapshocik wystarczy, by pochwalić się rodzince na whatsappie co teraz jedzą albo co robią.
Gdzie się jednak podziali fotograficzni amatorzy? Ludzie, którzy chcą uchwycić coś więcej niż jedną wielką interpretację algorytmów odszumiających i kontrastujących? Pobawić się ustawieniami, ogniskową, spróbować zrobić coś inaczej, w tym
źródło: photo-output
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@VZee: Mężczyźni podobnie jak kobiety są różni, jednym się chce a innym nie ¯\(ツ)/¯
z fartem
@Zly_On: bo nie ma alternatywy dla etatu - w Niemczech lub a UK taki dzieciak może sklepik stacjonarny lub internetowy założyć i nie płacić żadnych zusów - tutaj 2300 miesięcznie czy zarobiłeś, czy nie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Cogito-sum: Chyba beton cwaniaku za 5 złotych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wiesz tylko dlatego, że ktoś ci kiedyś pokazał. A jeśli ktoś nie miał takiej okazji to skąd ma wiedzieć co się z czym łączy i w jakich proporcjach? xD Przedstawiasz właśnie mentalność janusza z budowy.
@Escalade: Ło ale chochoł. Młodzi potrafią nauczyć się naprawić smartfona na YT, ale już nie potrafią zobaczyć nic z prostych prac remontowo-budowlanych?
Kto chce ten potrafi i wielu tak się właśnie uczy, ja tam wiele rzeczy poznałem na tej zasadzie, mi
jeśli nie weźmiesz tego w dłoń celem użycia to się nie nauczysz, a gdzie na codzień korzystasz ze suwmiarki gdzie wystarcza linijka lub metr.
Czemu chcesz wymagać od kogokolwiek umiejętności używania suwmiarki, nie czaje.
@Sultan_Kosmitow: takiej amebie, co nie wie co to poziomica, czy beton szkoda poświęcać czas nawet. Bo jak nie wspomnisz o przerwie obiadowej, to pewnie padnie z głodu.
Sorry, idziesz do roboty, to jakieś absolutne podstawy trzeba mieć, nawet jak praca bez kwalifikacji. Jak ktoś