Wpis z mikrobloga

@Sultan_Kosmitow: No najbardziej denerwują się współpracownicy na produkcji na nowych. Pamiętam jak zacząłem pracę na produkcji w UK to nikt się do mnie nie dowalał i spokojnie tłumaczyli oprócz jedynego Polaka- Wojtka z (chyba) Opola, który zbierał na golfa. Studiował wtedy na polibudzie i uważał, że jest elitą. xD.
  • Odpowiedz
@Sultan_Kosmitow: Ja rozumiem oczernianie budowlańców, gdy Janusz budowlany czepia się o jakieś tajniki, które wymagają doświadczenia, ale jak ktoś nie wie czym jest poziomica, albo z czego składa się beton, to jest totalną amebą, a Ty takich ameb właśnie bronisz xD Oczywiście wysyp wykopków z dwoma lewymi rękami w komentarzach, którzy propsują te p--------y xD
  • Odpowiedz
@rolnik_wykopowy Nie oczerniam budowlańców tylko takich śmieci ludzkich, którzy gnoją od startu chłopaka, który ledwo zaczął pracę. To jest aż taki problem poświęcić dzień lub dwa żeby zapoznać nowego z robotą i nauczyć go chociaż tego minimum, które ułatwi mu pracę na budowie?
  • Odpowiedz
śrubokrętem się zabije.

@OsakaOsaka: Sam jestem z blokowiska, ale z innych czasów i później parę lat mieszkałem "na wsi". Zgroza jak teraz czytam że używanie poziomicy to "40 lat doświadczenia". :))) ale tak jest, widziałem jak mój chrześniak budował karmnik z kolegą. On to jeszcze jeszcze, kiepsko ale znośnie, ale kolega to nie potrafił wkręcić wkrętu do wywierconej już dziury.
  • Odpowiedz