Aktywne Wpisy

Skowyrny_Johnny +309
źródło: 1000009238
Pobierz
Phallusimpudicus +342
Jedyna enklawa białych ludzi z 3000 ludźmi w RPA ma zostać rozwiązana bo za bardzo razi nignogi w oczy
1. Orania to miasto tylko dla białych. Czarni nie mogą tam kupować ziemi ani przebywać. Według przywódców jest to sposób na "zachowanie" kultury afrikaaner.
2. Miasto nie zezwala na wjazd do niego żadnej społeczności LGBTQ.
3. Populacja wynosi około 3000 osób, a mieszkańcy dbają o czystość miasta.
4. Orania posiada własną walutę - Ora - a
źródło: image
Pobierz

Boli mnie to, jak wygląda rynek matrymonialny w Polsce dla mężczyzny-introwertyka 5/10. 25 lat i byłem w jednym, 4-miesięcznym związku z ulaną feministką 4/10 jakieś 4 lata temu. Nawet jej zbytnio nie lubiłem, ale brakowało mi jakiejkolwiek bliskości. Spotykałem się jeszcze z jedną, średnioatrakcyjną dziewczyną kilka lat temu, która pozwoliła mi podotykać się po cycach - ale nic więcej z tego nie wyszło. Na aplikacjach randkowych sytuacja jest dramatyczna; od ponad roku już w ogóle - ostatnie 3 dziewczyny, z którymi się spotkałem na przestrzeni ostatniego roku, były ulane(byłyby 4, ale powiedziałem pass tej ostatniej ulanej).
Nawet jeśli uda mi się już spotkać z dziewczyną z tindera / badoo to albo dziewczyna okazuje się być ulana na żywo, albo przestaje odpisywać po 1.spotkaniu, albo nie wiem w ogóle, czego oczekuje. W kwestii tego ostatniego tak przykładowo: jesteśmy na 2./3. spotkaniu, dziewczyna opowiada mi o tym, jak spała z jakimś facetem, ale na pocałunek jest "za wcześnie" (WTF?).
Spotkałem się z 11 dziewczynami z aplikacji randkowych na przestrzeni nieco ponad 2 lat i nawet nie dostałem buziaka w polik na pożegnanie, albo przytulenia z jej inicjatywy - o czymkolwiek więcej nawet nie wspominam.
Na #divyzwykopem nigdy nie pójdę, bo to jest zabawa dla normików-dynamiczniaków, a nie dla zlęknionych przegrywów w mojej opinii. W dalszym przesiadywaniu na aplikacjach randkowych nie widzę sensu. Zagadywanie na żywo nie ma sensu, co wnioskuję po opinii wykopków. Kluby są dobre dla spermiarzy. Nie widzę rozwiązania - mogę dalej przesiadywać na aplikacjach randkowych, ale szanse na sukces są w zasadzie zerowe.
Sorry, że tak długo, ale starałem się nakreślić sytuację w miarę dobrze.
Pytanie, czy widzicie jakieś rozwiązanie w mojej sytuacji?
#przegryw #tinder #badoo #incel #zwiazki #s--s #tfwnogf #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: grap32