Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Boli mnie to, jak wygląda rynek matrymonialny w Polsce dla mężczyzny-introwertyka 5/10. 25 lat i byłem w jednym, 4-miesięcznym związku z ulaną feministką 4/10 jakieś 4 lata temu. Nawet jej zbytnio nie lubiłem, ale brakowało mi jakiejkolwiek bliskości. Spotykałem się jeszcze z jedną, średnioatrakcyjną dziewczyną kilka lat temu, która pozwoliła mi podotykać się po cycach - ale nic więcej z tego nie wyszło. Na aplikacjach randkowych sytuacja jest dramatyczna; od ponad roku już w ogóle - ostatnie 3 dziewczyny, z którymi się spotkałem na przestrzeni ostatniego roku, były ulane(byłyby 4, ale powiedziałem pass tej ostatniej ulanej).

Nawet jeśli uda mi się już spotkać z dziewczyną z tindera / badoo to albo dziewczyna okazuje się być ulana na żywo, albo przestaje odpisywać po 1.spotkaniu, albo nie wiem w ogóle, czego oczekuje. W kwestii tego ostatniego tak przykładowo: jesteśmy na 2./3. spotkaniu, dziewczyna opowiada mi o tym, jak spała z jakimś facetem, ale na pocałunek jest "za wcześnie" (WTF?).

Spotkałem się z 11 dziewczynami z aplikacji randkowych na przestrzeni nieco ponad 2 lat i nawet nie dostałem buziaka w polik na pożegnanie, albo przytulenia z jej inicjatywy - o czymkolwiek więcej nawet nie wspominam.

Na #divyzwykopem nigdy nie pójdę, bo to jest zabawa dla normików-dynamiczniaków, a nie dla zlęknionych przegrywów w mojej opinii. W dalszym przesiadywaniu na aplikacjach randkowych nie widzę sensu. Zagadywanie na żywo nie ma sensu, co wnioskuję po opinii wykopków. Kluby są dobre dla spermiarzy. Nie widzę rozwiązania - mogę dalej przesiadywać na aplikacjach randkowych, ale szanse na sukces są w zasadzie zerowe.

Sorry, że tak długo, ale starałem się nakreślić sytuację w miarę dobrze.

Pytanie, czy widzicie jakieś rozwiązanie w mojej sytuacji?

#przegryw #tinder #badoo #incel #zwiazki #s--s #tfwnogf #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: grap32

• 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach