Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +179
Cześć, mam na imię Kamil i od kilku miesięcy pracuję nad produktem, który rozwiązuje realny problem milionów ludzi na całym świecie.
Ile razy w tygodniu sprawdzasz, jaki jest dzień? 3 razy? 5? 10? Za każdym razem odblokowujesz telefon, szukasz kalendarza, czekasz aż się załaduje. Policz ile czasu na to tracisz rocznie. Wychodzi kilka godzin. Kilka godzin życia, które mógłbyś spędzić z rodziną.
Dlatego stworzyłem DzieńTygodnia.pro - pierwszy na rynku AI-powered Temporal Detection Engine, który
Ile razy w tygodniu sprawdzasz, jaki jest dzień? 3 razy? 5? 10? Za każdym razem odblokowujesz telefon, szukasz kalendarza, czekasz aż się załaduje. Policz ile czasu na to tracisz rocznie. Wychodzi kilka godzin. Kilka godzin życia, które mógłbyś spędzić z rodziną.
Dlatego stworzyłem DzieńTygodnia.pro - pierwszy na rynku AI-powered Temporal Detection Engine, który
źródło: antfsa
Pobierz
Adkos +127
źródło: 1774529143415
Pobierz

Mirki, mam pytanie odnosnie #l4 #zus #zwolnienielekarskie #praca
Kończy mi się aktualnie okres wypowiedzenia umowy o pracę.
Jak wygląda sytuacja ze zwolnieniem lekarskim, podobno w przypadku choroby - świadczenie chorobowe można uzyskać przez kolejne 3 miesiące od zakończenia umowy o pracę ale ubezpieczenie zdrowotne obowiązuje przez miesiąc od zakończenia umowy.
Czyli przez pierwszy miesiąc zwolnienie może wystawić lekarz rodzinny, a na kolejne dwa miesiące od kogo można uzyskać zwolnienie chorobowe tak aby uzyskać świadczenie?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
Wiem, że to L4 musi być ciągiem, bez żadnej przerwy - czy cały czas musi to wystawiać lekarz o tej samej specjalizacji, czy może to być np. przez 1 miesiąc lekarz rodzinny, a następnie np. psychiatra?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰