Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 1
pewny-wędrowiec-13: Psuje to im obraz księżniczki w ich głowach. Kiedyś usłyszałem że robienie loda jest uwłaczające i poniżające. Ogólnie łóżko to sfera jak każda inna i jak się kogoś kocha to nie ma w tym niczego złego, ale trzeba o tym umieć rozmawiać

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 8
zdyscyplinowany-twórca-51: Dla mojej to po prostu męczące. Chwilę jako gra wstępna to ok, ale tak dłużej od flaka do wytrysku to boli ją szczęka, źle się oddycha itp.
Na szczęście wtedy wprost mówi gdy już ma dość: dawaj dalej w cipkę, będzie szybciej, skuteczniej i dla mnie przyjemniej. Ewentualnie tylko jeszcze kończy ustami.
To jak z minetką właśnie - na początku fajnie się liże, ale jak laska chce do finału to
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Gieraryhir napisałem że wykluczam tu kobiety które rzeczywiście tego nie lubią
@zdyscyplinowany-twórca-51 ten argument rozumiem, z tym że średnio (wiem że są wyjątki) dojście kobiecie zajmuje znacznie, znacznie dłużej niż facetowi, więc kobiety przy lodzie się tyle nie namęczą co my przy minecie
@zdyscyplinowany-strażnik-0 kiedyś sama z siebie mi powiedziała że jak będę miał ochote to zawsze moge poprosić o loda, a
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Moja ex mówiła, że nie jest w stanie tego do końca robić, bo mam za dużego i nie mogła oddychać, dusiła się. Nie wspominając już o bólu szczęki - po prostu ją to męczyło i częściej po chwili chciała, żebym w nią po prostu wszedł (chociaż to ją też bolało jak chciałem wsadzić w całości). Ciężko powiedzieć, każdy przypadek jest inny a najważniejsze jest aby rozmawiać z partnerką o
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
sprawny-twórca-68: pytanie czy już to robiła.
1. mogłeś okazać się zawodnikiem i jest to dla niej męczące i nudne bo 20 minut gniecienia kichy to nawet tobie się znudzi.
2. rozmiar pęta ma znaczenie. kumpel ze średnią krajową dostał kiedyś "komplement" że jego panna może się nim bawić i oglądać filmy xD
3. dziewczyny często nie mają pojęcia jak się za to zabrać i potem męczycie się oboje
4. może masz taką siłę wytrysku
  • Odpowiedz
@mirko_anonim to nie musi obrzydzać, ale po prostu nie jest komfortowe i wygodne więc może nie być czymś co chce chce robić z tego powodu. Jesli jakaś to robi mimo braku wygody i komfortu tylko dla faceta to po jakimś czasie związku może być tak, że jak wcześniej to było neutralne to z czasem stało się znienawidzone po prostu. Jesli robisz coś wbrew sobie dla kogoś mimo że to Ci nie
  • Odpowiedz