Aktywne Wpisy

SilesianPill +81
W kontekście od dawna nieprawdziwego podziału kraju na Polskę A i B, warto przypomnieć jak wyglądają miejscowości na południe i zachód od Wrocławia.
Na mapce zaznaczone są te większe ośrodki, ale sytuacja nie jest tam jeszcze aż tak tragiczna. W najgorszej pozycji są te zaniedbane, poniemieckie wioski, w których czas zatrzymał się w miejscu.
Wrocław i jego obwarzanek wysysa wszystko z reszty województwa, co doskonale widać robiąc sobie spacerek po dalszych częściach regionu.
Polska
Na mapce zaznaczone są te większe ośrodki, ale sytuacja nie jest tam jeszcze aż tak tragiczna. W najgorszej pozycji są te zaniedbane, poniemieckie wioski, w których czas zatrzymał się w miejscu.
Wrocław i jego obwarzanek wysysa wszystko z reszty województwa, co doskonale widać robiąc sobie spacerek po dalszych częściach regionu.
Polska
źródło: temp_file5459073507062575270
Pobierz
Neocaridina +193

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Na szczęście wtedy wprost mówi gdy już ma dość: dawaj dalej w cipkę, będzie szybciej, skuteczniej i dla mnie przyjemniej. Ewentualnie tylko jeszcze kończy ustami.
To jak z minetką właśnie - na początku fajnie się liże, ale jak laska chce do finału to
@zdyscyplinowany-twórca-51 ten argument rozumiem, z tym że średnio (wiem że są wyjątki) dojście kobiecie zajmuje znacznie, znacznie dłużej niż facetowi, więc kobiety przy lodzie się tyle nie namęczą co my przy minecie
@zdyscyplinowany-strażnik-0 kiedyś sama z siebie mi powiedziała że jak będę miał ochote to zawsze moge poprosić o loda, a
@mirko_anonim: dlaczego wam tak ciężko zrobić MI loda w związku*
zadaj pytanie w ten sposób i będziesz miał odpowiedź.
1. mogłeś okazać się zawodnikiem i jest to dla niej męczące i nudne bo 20 minut gniecienia kichy to nawet tobie się znudzi.
2. rozmiar pęta ma znaczenie. kumpel ze średnią krajową dostał kiedyś "komplement" że jego panna może się nim bawić i oglądać filmy xD
3. dziewczyny często nie mają pojęcia jak się za to zabrać i potem męczycie się oboje
4. może masz taką siłę wytrysku