Wpis z mikrobloga

Prawilnie przypominam, że Stanowski poleciał 6000km z Polski do Indii i nagrał 3 godzinny material o czwartoligowej aktorce, ale w temacie deweloperów i powiązań z rządem "nie jest w stanie się rozwinąć na 15 minut żeby było ciekawie" i to, że jego kolega jest szef PZFD nie ma z tym nic wspólnego ( ͡º ͜ʖ͡º)

#nieruchomosci
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czoso: To znaczy że widzowie Krzysztofa to debile i woła oglądać jakieś trzygodzinne p---------e o nikomu nie znanej aktorce która chciała poudawać sławna, a jej sławę tylko napędził Stanoski. Już nie wspominajac, że ich jakieś kredyty nie obchodzą, bo w końcu to partia na którą głosowali pierwsza wprowadziła bk2%.
  • Odpowiedz
ale was piecze. Ten piwniczak co miał nagrać o tym a stano udostępnić to już nagrał czy dalej wali konia do wykresu ogłoszeń na olx?

Tu masz nagrane, ale dla tuskobota mało kłiii czemu stano nie nagrywa codziennie o deweloperach kłiiiii

@Janusz_Rekina:
Czyli o jakies debilce można nagrać łącznie z 5 h materiałów i podróżowac od Indii po USA, a teram developów o którym huczy cały internet ..... jakieś 12
  • Odpowiedz
i nagrał 3 godzinny material o czwartoligowej aktorce, ale w temacie deweloperów i powiązań z rządem "nie jest w stanie się rozwinąć na 15 minut żeby było ciekawie"

@Czoso: masz rację, nie nagrał,wszystkiego dowiedziałem się z 15-godzinnego reportażu w TVN o deweloperach, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem na wykopie
  • Odpowiedz
nie jest w stanie się rozwinąć na 15 minut żeby było ciekawie

@Czoso: swoją drogą, po tym poznaje się gównianego dziennikarza. Nie jest w stanie zainteresować tematem. Jak ktoś umie w ten zawód, to z każdego tematu będzie w stanie zrobić coś, czego słucha się z zainteresowaniem.
  • Odpowiedz
Prawilnie przypominam, że Stanowski

@Czoso: Stanooski to Stanoooski tamto.
Chuop prowadzi prywatny kanał na YT, na którym może publikować co mu się żywnie podoba. Jeśli wykopkowi się to nie podoba, to nie musi oglądać -i na tym kończą się twoje możliwości.
A skoro głosowałeś na koalicję (co widać po twoich wpisach), to bardziej zasadnym byłoby zwrócić się z pytaniem do ludzi, na których oddałeś swój głos.

• Odpowiedz
@Czoso:

Stanowski małe sobie publikować, a ja mogę komentować.

nie komentować tylko p-------ć głupoty* a to trochę różne rzeczy.

@tajemniczy-motorniczy : 3,5k plusów przy odgrzanym po raz 54 zesrańsku,
Wykop robi ATH w kwestii odklejenia i w liczbie opłaconych botów, jak złego zdania bym nie miał o aktualnym wykopowym bagnie to nie możliwe że mamy tu az tyle roszczeniowych/zaczadzonych i ociężałych na umyśle aktywnych urzytników.
  • Odpowiedz
Wykop robi ATH w kwestii odklejenia i w liczbie opłaconych botów, jak złego zdania bym nie miał o aktualnym wykopowym bagnie to nie możliwe że mamy tu az tyle roszczeniowych/zaczadzonych i ociężałych na umyśle aktywnych urzytników.

@JackobC: Zgadzam się w pełni.( ͡° ͜ʖ ͡°). Ten portal to już zupełne g---o, pokroju reddit.
  • Odpowiedz
@Czoso: bo Stanowski to showman. Akurat na KZ jego i Mazurka programy są totalnie bezwartościowe. Lubię sobie tam czasem posłuchać tego gościa od ruchu drogowego albo Dymka, program Ground Zero dalej trzyma poziom, no ale żeby Stanowskiego oglądać i to jeszcze w duecie z tym przygłupem Mazurkiem, to trzeba serio nie szanować swojego czasu.
  • Odpowiedz
@ggs-hg: Serio próbowałeś? Spróbuj raz jeszcze może się uda. Facet zakłada z powodzeniem swój kanał na FB, ma biznasplan, sponsorów, robi zasięgi, tworzy różnorodny kontent, udziela się charytatywnie a do tego dobrze się bawi. A nagle jacyś ludzie, którzy do niczego w życiu nie doszli mówią mu co ma robić i jak. Najbardziej szczekający, jak dostał możliwość opublikowania własnego materiału, podwinął ogon i ucichł - może za rok ogłosi zbiórkę
Niejestemrobotem_69 - @ggs-hg: Serio próbowałeś? Spróbuj raz jeszcze może się uda. Fa...

źródło: Stano

Pobierz
  • Odpowiedz