Aktywne Wpisy

_e_l_o_ +51
J--------e, moja dziewczyna kupila psa calkowicie bez mojej wiedzy. Przyszla dzis z psem i mowi mi ze od dzisiaj to nasz pies. Nie przepadam za psami a szczegolnie za takimi niezapowiedzianymi... Spytalem jej kto z nim bedzie wychodzil to mi mowi ze ja rano a ona wieczorem xD No na pewno bede z---------l codziennie o 5 rano przed praca w sniegu z jej psem. Oczywiscie awantura i placz, ze jestem wobec niej

chaddeveloper +50
jakby ktoś się zastanawiał co wybrać #medycyna vs #pracait
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #java #programista25k #kryzysit #pracbaza
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #java #programista25k #kryzysit #pracbaza
źródło: Bez tytułu
Pobierz

#nieruchomosci
@wykopanywykopek: A były co do tego jakieś wątpliwości?
@Janusz_Rekina:
Czyli o jakies debilce można nagrać łącznie z 5 h materiałów i podróżowac od Indii po USA, a teram developów o którym huczy cały internet ..... jakieś 12
@Czoso: masz rację, nie nagrał,wszystkiego dowiedziałem się z 15-godzinnego reportażu w TVN o deweloperach, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem na wykopie
@Czoso: swoją drogą, po tym poznaje się gównianego dziennikarza. Nie jest w stanie zainteresować tematem. Jak ktoś umie w ten zawód, to z każdego tematu będzie w stanie zrobić coś, czego słucha się z zainteresowaniem.
@Czoso: Stanooski to Stanoooski tamto.
Chuop prowadzi prywatny kanał na YT, na którym może publikować co mu się żywnie podoba. Jeśli wykopkowi się to nie podoba, to nie musi oglądać -i na tym kończą się twoje możliwości.
A skoro głosowałeś na koalicję (co widać po twoich wpisach), to bardziej zasadnym byłoby zwrócić się z pytaniem do ludzi, na których oddałeś swój głos.
Nie głosowałem na KO
Stanowski małe sobie publikować, a ja mogę komentować.
nie komentować tylko p-------ć głupoty* a to trochę różne rzeczy.
@tajemniczy-motorniczy : 3,5k plusów przy odgrzanym po raz 54 zesrańsku,
Wykop robi ATH w kwestii odklejenia i w liczbie opłaconych botów, jak złego zdania bym nie miał o aktualnym wykopowym bagnie to nie możliwe że mamy tu az tyle roszczeniowych/zaczadzonych i ociężałych na umyśle aktywnych urzytników.
@JackobC: Zgadzam się w pełni.( ͡° ͜ʖ ͡°). Ten portal to już zupełne g---o, pokroju reddit.
źródło: Stano
Pobierz