Aktywne Wpisy

zbyszko-z-bogdanca +180
#nieruchomosci fliperzy już kombinują jak oskubać ludzi XDDDD

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Metodzik +49
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA STEAM ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Stellar Mess: The Princess Conundrum (Chapter 1) za D̲A̲R̲M̲O̲ na STEAM 🔥
📊 OCENY:
🎮 Steam: Pozytywne (38 ocen
🔥 Stellar Mess: The Princess Conundrum (Chapter 1) za D̲A̲R̲M̲O̲ na STEAM 🔥
📊 OCENY:
🎮 Steam: Pozytywne (38 ocen

#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #java #programista25k #kryzysit #pracbaza
źródło: Bez tytułu
PobierzIle operacji rocznie robi internista?
@Mathas: przepraszam bardzo, ja harowałem 5 lat na uczelni, żeby dostać się do IT, miałem bardzo dobre oceny, ale wcale to nie było łatwe. a jeszcze wcześniej, zanim dostałem się na informatykę, harowałem w liceum i gimnazjum, żeby nauczyć się programowania i algorytmiki. poświęciłem dziesiątki tysięcy godzin, żeby dostać się do IT. I tak, teraz, po kilku latach
ROZUMIESZ ŻE błędy ocenia izba lekarska? Że szpital podciera sobie dupę takimi zgłoszeniami i jest jak na policji, swoich nie ruszamy?
Myślisz, że ordynator to też nie jest lekarz? Że k---a chce mu się j---ć w sądach? Przecież on wszystko zrobi, aby
@Mathas: jest, pacjenci do ciebie dzwonią, bierzesz 300zł i wypisujesz e-receptę xD
Jakie k---a uchybienia? Widziałeś aby kiedykolwiek lekarz miał przypał, bo wystawił za mało skierowań na badania? Albo że ktoś zdechł na raka, bo była ciezka diagnoza? No takie terminy, no trudno. Choroba szybciej postąpiła niż się spodziewaliśmy,
1) tak, są miejsca gdzie TRZEBA pracować 350-400h, dla przykładu szef oddziału na którym brałem jakiś czas temu dyżury - żeby nie upadł oddział j---l 12 dyżurów (288h)
+ 30h od rana w tygodniu = 400
I TO TEN MISTYCZNY