Aktywne Wpisy

Czy poza #breakingbad jest jakiś serial, który trzyma poziom przez wszystkie sezony? #graotron #westworld a teraz #strangerthings zaczynają super, a kończą jakby ostatnie odcinki były pisane od niechcenia i do tego przez stażystę, który nie wie zna całego ubiwersum i ogólnie to nawet nie oglądał poprzednich sezonów, ale coś tam napisze.
Już pomijam wątki typowo netflixowe, w tych ostatnich odcinkach nic nie trzyma się
Już pomijam wątki typowo netflixowe, w tych ostatnich odcinkach nic nie trzyma się

uncle_freddie +113

#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #java #programista25k #kryzysit #pracbaza
źródło: Bez tytułu
PobierzIle operacji rocznie robi internista?
@Mathas: przepraszam bardzo, ja harowałem 5 lat na uczelni, żeby dostać się do IT, miałem bardzo dobre oceny, ale wcale to nie było łatwe. a jeszcze wcześniej, zanim dostałem się na informatykę, harowałem w liceum i gimnazjum, żeby nauczyć się programowania i algorytmiki. poświęciłem dziesiątki tysięcy godzin, żeby dostać się do IT. I tak, teraz, po kilku latach
@Mathas: jest, pacjenci do ciebie dzwonią, bierzesz 300zł i wypisujesz e-receptę xD
1) tak, są miejsca gdzie TRZEBA pracować 350-400h, dla przykładu szef oddziału na którym brałem jakiś czas temu dyżury - żeby nie upadł oddział j---l 12 dyżurów (288h)
+ 30h od rana w tygodniu = 400
I TO TEN MISTYCZNY