Aktywne Wpisy

ewolucja_myszowatych +176
Sebastix +136
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

ja na przykład: 2dni z 2022, 26dni z 2023, 26 dni z 2024 i już 2 dni za 2025 :D i tak, w tym roku brałem dzień to odliczali z 2022
#pracbaza #korposwiat
@mati1990: Polecam raz na jakis czas totalnie "przytrolic".
Po prostu (jak nie masz co z urlopem zrobic) to wez se go zeby przez te kilka dni totalnie sie zresetowac. Nie wychodzic z lozka. Kikac se na lapku cokolwiek, ogladac p------y - robic nic. Isc spac kiedy chcesz (a nie kiedy zegarek mowi). Nie
wystarczającą karą byłoby siedzenie przed kompem przez 2 tygodnie, teraz przez święta było jakoś 9-10 myślałem że mnie rozniesie
@depish: mati jest mistrzem w niezmienianiu absolutnie niczego i piętrzeniu kłopotów.