Aktywne Wpisy

wfyokyga +15
Rozpoczynam gupia zabawe, wklejasz w komentarzu wynik z tego testu. Ja se wieczorkiem na kiblu zrobiłem, teraz wy. Może jakiś Hitler jest z nami na wypok?
https://www.idrlabs.com/pl/morderczego-nikczemnika/test.php
https://www.idrlabs.com/pl/morderczego-nikczemnika/test.php
źródło: temp_file145122794966284335
Pobierz
krysztofiakowy90 +39
W Castoramie nie pracujesz — Castorama się wydarza. Wchodzisz normalnym człowiekiem, wychodzisz kimś, kto potrafi przez 20 minut tłumaczyć różnicę między kołkiem a twoim życiem i nadal być uprzejmy.
Klient stoi nad wiertarkami jak nad grobem faraona. Mówi, że „on nie chce nic drogiego, tylko porządne”. Bierze najtańszą. Patrzy mi w oczy i mówi, że „jak się zepsuje, to wróci”. Wiem, że wróci. Wszyscy wracają. Castorama nie ma klientów — ma cykle.
Radio gra
Klient stoi nad wiertarkami jak nad grobem faraona. Mówi, że „on nie chce nic drogiego, tylko porządne”. Bierze najtańszą. Patrzy mi w oczy i mówi, że „jak się zepsuje, to wróci”. Wiem, że wróci. Wszyscy wracają. Castorama nie ma klientów — ma cykle.
Radio gra

@hibiskus_mi_umieraa: przegrał bo jest biały, over for whitecel
źródło: IMG_4929
PobierzDziała na szczęki ale w wieku dorastania modelowanie kości na siłę z ryzykiem złamania
Potem już nic w wieku dorosłym
Nie opłaca się tracić na to czasu wiem że to taka moda z aplikacji
Starsze osoby się na ten scam nabierają w niczym im to nie pomoże
potem widać to na YT czy na innych stronach jako Scam
Przyciąga to kobiety
Nawet grube raszple
Stąd taka moda udoskonalania
twarzy tylko pod zdjęcia
Ale jeżeli jest już stary to wtedy tylko starsze
z włosów nie zrobisz przecież vifona bo są za małe poza tym tak jak pisałem
Sytuacja na rynku świń jest krytyczna bo technologie nimi kierują
A gdybym ci powiedział że typy w wieku 20 do 25 używają makijażu jak kobiety wyrywają sobie brwi jak kobiety dla mnie to nienormalne nie jestem z tego pokolenia w moim świecie
Nikt by tak wtedy nie wyglądał bo by nie przeżył
p---y ale oni wyrywają Julki