Aktywne Wpisy
Elberus +212
Sanremu +35
Mirki, też was w-------ą biegacze w lesie? Idę sobie z pieskiem spokojnie, muzyczka w słuchawkach, a taki dzban biegnie przed nami i psa stresuje niepotrzebnie. Jeszcze na nasz widok skręcił w las żeby ściółkę zdeptać, zero wyobraźni.
#zwierzaczki #psy #pies #zalesie #bieganie
#zwierzaczki #psy #pies #zalesie #bieganie
Nawet adoptowałem od innych skrzynki żeby je reaktywować xD
Gdyby każdy tak dbał o swoje skrytki jak ja to byłoby pięknie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W ubiegłym roku wróciłem do zabawy i zrobiłem +/- 30 jak nie więcej reaktywacji i schowałem równo setkę nowych.
#opencaching #geocaching #hobby
@SzycheU: Jeśli jeszcze większość tych skrytek nie jest rozmiaru mikro, to rzeczywiście pięknie.
Ja od dziesięciu lat stale mam swoje dwie założone skrytki i domyślam się, jak ciężko byłoby utrzymać 200.
Jakby ci się nudziło to zapraszam.
Każdy miejski mikrus powinien prowadzić do solidnego finału.
a leśne czy autostradowe traile na mikro to zakała tego hobby... podobnie jak wpisy w dziesięciu językach aby tylko wyłapać odznakę.
A co do wpisów w dziesięciu językach się nie wypowiem bo ja się bawię na open więc tu wszyscy po polsku wpisują.
Na gc loguje tylko
Najbardziej lubię skrzynki leśne. Mam takie, które ukryłem jeszcze w 2015 roku będąc w gimnazjum i siedzą na miejscu do dziś w dobrym stanie.
Ostatnio w takiej log zmieniałem ( ͡° ᴥ ͡°)
U mnie w Szczecinie problem jest odwrotny - nikt się tu k---a nie bawi i skrzynka założona rok temu ma kilka znalezień.
Kiedyś była mocna ekipa w latach 2014-2018 ale przez jakieś wojenki między użytkownikami dużo ludzi s---------o i się towarzystwo
Dwusystemówki kiedyś robiłem ale też wtedy znikały więc przestałem.
@lavinka: Moim zdaniem nie kretyn tylko kretyni. Swego czasu w moim regionie popularne było szablowanie keszy. Idioci zostawiali jakąś trupią czachę wydrukowaną z jakimś upośledzonym podpisem. Debili też nie brakuje, gołocą kesze, a potem 3/4 ich łupu ląduje w śmieciach.
Miejsce to było totalne zadupie, plus nie było spojlera więc albo ktoś mnie zauważył jak chowałem i z ciekawości zajrzał albo nie wiem... obstawiam to pierwsze bo jakiemuś gówniarzowi