Mirki, też was w-------ą biegacze w lesie? Idę sobie z pieskiem spokojnie, muzyczka w słuchawkach, a taki dzban biegnie przed nami i psa stresuje niepotrzebnie. Jeszcze na nasz widok skręcił w las żeby ściółkę zdeptać, zero wyobraźni. #zwierzaczki #psy #pies #zalesie #bieganie
@Sanremu: O mam ta sama smycz, spoko jest. Ale szelki to oni mają c-----e. Przynajmniej na moim psie c-----o leżą i blokują mu pełny ruch przednia łapą.
@Hmrogrz: Smycz jest spoko, ale obroże już 3 załatwił, nawet taką skórzaną mu się udało r------ć, a zakładam mu tylko na spacery. Teraz ma łańcuszek półzaciskowy i na razie jest spoko. Szelki miałem z allegro za 200 zeta, ale miały plastikowe klamry więc jak zobaczył coś co go bardzo interesowało to się potrafił zerwać z nich.
@Sanremu: Biegacze to mały uj. Nie trzeba ich tak długo gonić. Najgorsi są rowerzyści, niektórzy są mocno zmotywowani do ucieczki i mogą zmęczyć puszka.
@Richtig_Piwosz: No jeśli chodzi o rowerzystów to aż tak źle nie reaguje, co najwyżej za nogę złapie, ale nie ma w tym agresji tylko raczej chęć zabawy. Biegaczy za to wybitnie nie lubi, nie mam pojęcia czemu.
@ApropoDefakto: Mój jest akurat łagodny i by nikogo nie ugryzł, ale jakby taki biegacz został pogryziony to koniec końców mu to na zdrowie wyjdzie (odpoczną stawy, mniej biegania w smogowe dni itp.)
No k%@# gdzie xD Mi wychodzi bez kozery 65% w ponad 3 lata. Od kwietnia 910zł, a jak kupiłem płaciłem 553zł. Oby w tym była wliczona ciepła woda lub sprzątanie klatki... ale niet.
#zwierzaczki #psy #pies #zalesie #bieganie
źródło: PXL_20250201_144424215.MP
PobierzSzelki miałem z allegro za 200 zeta, ale miały plastikowe klamry więc jak zobaczył coś co go bardzo interesowało to się potrafił zerwać z nich.
Biegacze to mały uj. Nie trzeba ich tak długo gonić. Najgorsi są rowerzyści, niektórzy są mocno zmotywowani do ucieczki i mogą zmęczyć puszka.
źródło: images (1)
Pobierz