Aktywne Wpisy

l3gend +81
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

niebadzogrem +11
Nie ogarniam ludzi ktorzy chodza w zwyklych zegarkach. Przeciez poza bateria tam nie ma plusów.
Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w
Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w

Zanim zacząłem robić aferę pt. "na co szły moje pieniądze", bo firma zajmuje się jakąś para medycyną i leczeniem jonami, to chciałem sprawdzić czy faktycznie ta firma dostała jakąś kasę czy tylko się w ten sposób uwiarygadnia. Nigdzie niestety nie mogę znaleźć ich NIPu aby to zrobić i tutaj zaczyna się zapalać czerwona żaróweczka, bo wygląda to na gruby scam. Tym bardziej, jeśli jest prowadzona jedna taka działalność (na szeroką skalę, bo mają kilka lokalizacji w całej Polsce) to prawdopodobnie działa ich więcej. Druga strona która odnosi się do tych samych adresów to https://skanmed.pl/index.html
Zerknijcie proszę i powiedzcie czy powinno się to zgłosić czy ja się doszukuje dziury w dupie?
#afera #szury #pseudonauka #bekazkonfederacji
źródło: image
Pobierz