Wpis z mikrobloga

@staryalkus: przesadzasz, byłe rosyjskie stany są ok, a OP to chyba ten kozak co w zonie był na nielegalu i za to ma misia wbitego. Więc on z niejednej miski już jadł.

@Randy_the_Ram nie kombinowałbym z przeklejaniem, normalnie bym do tego podszedł najwyżej Cię nie wpuszczą i tyle.
  • Odpowiedz
tam obcy zawsze jest zagrożeniem.

@staryalkus: bardziej chodzącą skarbonką niż zagrożeniem, ktokolwiek kto ma minimum władzy (nawet takiej pozorowanej jak jakiś scammer wykłócający się o nic) cię przyuważy to będzie robił ci problem dopóki nie posmarujesz
  • Odpowiedz
@staryalkus: wszyscy ludzie są tacy sami i wszyscy są dobrzy, trust me bro, nie lękajcie się tylko lećcie do muzułmańskich krajów albo zróbcie sobie wycieczkę rowerową w Meksyku
  • Odpowiedz
@Piesel-9: co to za logika? Hipotetycznie przeklejam wizę z chin na pieczątkę z wydalenia, podchodzę do pana pogranicznika z uśmiechem, dlaczego miałbym budzić podejrzenia? Co innego, gdyby się wydało. Wtedy pewnie kop w dupę i do domu, a nie żadne podejrzenia..
  • Odpowiedz
@D00D00: @staryalkus hehe trochę was widzę, jak takich smerfów wazniakow, co myślą, że wszystko wiedzą. Rozumiem, że swoje zdanie opieracie na własnych doświadczeniach, nie tym co przeczytaliście na wykop.pl?

Podróżowałem po wielu muzułmańskich krajach. I nie mam na myśli all inclusive w Turcji, tylko wyprawy do jakichś zapyziałych wiosek w górach w Afryce, czy na środku Sahary. Nigdy mnie nie spotkała żadna krzywda z ich strony, a wręcz przeciwnie
  • Odpowiedz