Wpis z mikrobloga

Pierwsze 20 minut nowego Dextera i nie daję rady.. Czy wszystko teraz musi być robione w stylu 'goofy', a grupą docelową młodzi dorośli/nastolatkowie? No dosłownie jakbym oglądam film Marvela. Sorry ale komiksowe postacie i sztampa, ja odpadam.

#dexter #seriale
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Polinik: Jest prequel z młodym Dexem jak zaczyna robotę w policji i zabijanie. Są kulisy romansu harrego z jego matką we flashbackach itd. Ogólnie to jest lepsze niż się wydawało i chyba już nawet jego brat mignął (imo) więc będziemy mieli backstory Ice Truck Killera co się jak dla mnie zapowiada najciekawiej
  • Odpowiedz
@Smartek: Dialogi są nienaturalne, w sensie Dexter nie był jakiś super autentyczny.. ale tak dorośli ludzie się nie zachowują. Poprzedni Dexter był przerysowany (wiadomo), ale jako całość (postać) był imho wiarygodny. Np ta scenka, która zapadła mi w pamięć

https://www.youtube.com/watch?v=gIUy2BOQwIA

"she doesn't know yet, I don't have a next level" Zabawnie, naturalnie i tak trochę można odnieść czasem do swoich życiowych sytuacji. Dexter był trochę dziwakiem ale takim "prawdziwym", autentycznym,
obserwator1112 - @Smartek: Dialogi są nienaturalne, w sensie Dexter nie był jakiś sup...
  • Odpowiedz