Wpis z mikrobloga

@Creyshi: Niestety zwinięcie się nie jest w stylu ekipy lateksowej. Wycisnąć jeszcze trochę gniotów do zgonu przy następnej aferze cukrzycowej/szpitalnej, liczyć, że państwo z dykty nic nie zrobi i znaleźć sobie kolejnego menela czy upośledzeńca...
  • Odpowiedz
  • 0
@Programista500plus: W sumie racja, akurat po każdej wizycie karetki stawał się jakiś taki żywszy bo na chwilę musiał żyć zdrowiej i zawsze go tam czymś przyszprycowali. Nie rozumiem czemu nie spróbują za wszelką cenę zrobić jakiegoś kontentu ze zdrowienia krzyśka. Ja wiem że to jest trudny człowiek i ciężko go przekonać, ale wszystko da się nadrobić przez jego głupotę i to że można mu coś łatwo wmówić. Jakieś spacery, ćwiczenia,
  • Odpowiedz
@maciej-wlos: nie wiem na ile czasu knur zmienił oborę zamkeszkania, jeśli nie było dużego niedotlenienia to powinien wrócić do siebie (o ile wyjdzie z zapalenia płuc). Starzy ludzie tak reagują na zapalenie płuc majaczą, mają zaburzenia świadomości. Więc jeśli zatrzymał się na krótką chwilę i przyczyną utraty rozumu było zapalenie płuc to powinien wrócić do srania w pieluchę na wersalce i spłacać panele
  • Odpowiedz