Wpis z mikrobloga

Witam ponownie. Zatęskniłem za męczeniem miernot drogowych na tym portalu. Wiem że się stęskniliście ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Pozdrawiam największych przegrywów, którym żółć zalała oczy tak bardzo, że niepotrafili odróżnić zdjęć dwóch samochodów ani skojarzyć faktów xD:
-@Afrobiker
-@GeDox
-@piwakk - dla ciebie wybitne brawa za przyznanie się do przestępstwa. Pomyślę kiedy wykorzystać tą wiedzę ;)
-@lobo
-@bruhh
-@Lardor - tarzałem się ze śmiechu na ten twój entuzjazm gdy dałeś się wkręcić że mam zakaz xD
-@everybodykombinerki
-@kimunyest95
-@certuz

Te geniusze nie dały się złapać nawet wtedy gdy @CREATE_USER się wygadał przez przypadek już na samym początku trollingu xD

Dziękuję mireczkom, którzy pomogli mi stworzyć tego fejka. Dzięki @PiotrFr za wrzucanie baitów oraz @NuklearnySzpadel i @assninja za wrzucenie fejkowej rozmowy prywatnej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dzięki pozostałym, którzy skomentowali gdy ich o to poprosiłem ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

#miernotydrogowe #humor #zart #heheszki #troling #trolling

@MisterMinister - brawa dla ciebie za trzymanie poziomu i zwrócenie uwagi, że publikacja prywatnej korespondencji i podszywanie się po kolegę jest mocno nie w porządku. Na szczęście akcja była zamierzona, więc @NuklearnySzpadel zrobił tylko to o co go poprosiłem.
cwlmod - Witam ponownie. Zatęskniłem za męczeniem miernot drogowych na tym portalu. W...

źródło: 1

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@cwlmod nie wiem typie nie siedzę cały czas na wykop i nie przeglądam twojego profilu 24h/7 by wiedzieć który to twój wóz. Życie przegrywa mam już dawno za sobą by siedzieć na wykopie nonstop są bardziej ambitne rzeczy niż twoje wysrywy. Naprawdę trzeba mieć nudne życie i być przegrywem by chcieć się bawić w nędzne trole
  • Odpowiedz
  • 0
nie wiem typie nie siedzę cały czas na wykop i nie przeglądam twojego profilu 24h/7 by wiedzieć który to twój wóz

@Lardor: Za to wiesz jak obrażać lepszych od siebie. Do tego nie potrzebujesz już siedzieć 24/7 xD

Naprawdę trzeba mieć nudne życie i być przegrywem by chcieć się bawić w nędzne trole

To się nazywa projekcja. Ja po prostu miałem pare wyjazdów pod rząd i postanowiłem poświęcić mniej niż
  • Odpowiedz
  • 0
@NuklearnySzpadel: Jakbym zrobił podwójne dno w tym trollingu to by dopiero było, co? :D

Szczęścia w 2025 roku!

.. i pieniądzów, bo opony drogie a chce trochę amatorsko pojeździć w zawodach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Szczęśliwego ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
  • 1
@Lardor: Po prostu nie jestem typowym polaczkiem, który siedzi cicho i nie reaguję na głupotę innych ludzi xD

Stwierdzam fakty, że dałeś się zrobić w bambuko, gdy miałeś zostawione ślady by się zorientować, ze coś jest niehalo. Ty masz taki ból tyłka, że wytknąłem ci kiedyś bezsensowne argumenty, że połknąłeś baita razem z wędką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@Lardor: Hehe, uwielbiam te Twoje słowa płaczu. Okazało się że dałeś się wyrolować jak dziecko ale to inni są poyebami, mimo że każdy z wymienionych Mirków który mi pomógł jest intelektualnie daleko ponad tobą xD
  • Odpowiedz
  • 0
@cwlmod xd where płacz? Udał ci się trol i tyle? Teraz wiem że cała ta ekipa która zrobiła trola by im nie ufać i od tyle twój trol mnie nauczył. Wziąłem lekcję jedynie kto może płakać to ty xd.
  • Odpowiedz
  • 0
@Lardor: Hehe widzę jak płaczesz przegrywie, bo widzisz że nie tylko nie potrafisz logicznie myśleć ale jesteś też totalnym naiwniakiem xD
  • Odpowiedz