Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

olito +51
Plecaki spakowane na jutro? #przypadkowymurzyn
źródło: temp_file1030869807356899306
Pobierz

Pozdrawiam największych przegrywów, którym żółć zalała oczy tak bardzo, że niepotrafili odróżnić zdjęć dwóch samochodów ani skojarzyć faktów xD:
-@Afrobiker
-@GeDox
-@piwakk - dla ciebie wybitne brawa za przyznanie się do przestępstwa. Pomyślę kiedy wykorzystać tą wiedzę ;)
-@lobo
-@bruhh
-@Lardor - tarzałem się ze śmiechu na ten twój entuzjazm gdy dałeś się wkręcić że mam zakaz xD
-@everybodykombinerki
-@kimunyest95
-@certuz
Te geniusze nie dały się złapać nawet wtedy gdy @CREATE_USER się wygadał przez przypadek już na samym początku trollingu xD
Dziękuję mireczkom, którzy pomogli mi stworzyć tego fejka. Dzięki @PiotrFr za wrzucanie baitów oraz @NuklearnySzpadel i @assninja za wrzucenie fejkowej rozmowy prywatnej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzięki pozostałym, którzy skomentowali gdy ich o to poprosiłem ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
#miernotydrogowe #humor #zart #heheszki #troling #trolling
@MisterMinister - brawa dla ciebie za trzymanie poziomu i zwrócenie uwagi, że publikacja prywatnej korespondencji i podszywanie się po kolegę jest mocno nie w porządku. Na szczęście akcja była zamierzona, więc @NuklearnySzpadel zrobił tylko to o co go poprosiłem.
źródło: 1
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Zgłoś mnie jeszcze za to że zyję xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Lardor: Za to wiesz jak obrażać lepszych od siebie. Do tego nie potrzebujesz już siedzieć 24/7 xD
To się nazywa projekcja. Ja po prostu miałem pare wyjazdów pod rząd i postanowiłem poświęcić mniej niż
Komentarz usunięty przez moderatora
Uff, kamień z serca, że się przyznałeś. Dołączam się do słów uznania dla @MisterMinister.
Szczęścia w 2025 roku!
.. i pieniądzów, bo opony drogie a chce trochę amatorsko pojeździć w zawodach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szczęśliwego ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Stwierdzam fakty, że dałeś się zrobić w bambuko, gdy miałeś zostawione ślady by się zorientować, ze coś jest niehalo. Ty masz taki ból tyłka, że wytknąłem ci kiedyś bezsensowne argumenty, że połknąłeś baita razem z wędką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale czaję o co chodzi, ja to bym chciał w innej dziedzinie poprowokować ludków, np madki, ale tam pewnie wielka konkurencja, to może biegacze?