Aktywne Wpisy
Realizować 13 000 zł PLN zysku czy czekać niewiadomo na co?
A jak urośnie więcej, a jak spadnie?
#gielda
A jak urośnie więcej, a jak spadnie?
#gielda
źródło: 1000028507
Pobierz
Graner +24
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000028507
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@heesecake: A teraz marcinek mówi na tych wszystkich 'zlotach' ze mu brakuje Bonusa, że przyjaciel, że nie wie jak mu pomóc, że szkoda, a w międzyczasie wjeżdza odcineczek z pakolem z jego eventu tattoo xD
to pakol wypłynął dzięki bonusowi, którego poznał przypadkiem i wkręcił go do filmiku, dzięki któremu bonus stał sie sławny i dzięki któremu kanał pakola wypłynął bo wcześniej to on miał po 2k wyświetleń i robił relacje z koncertów hiphop.
Więc można uznać że to był dobry początek dla obu, ale Bonus czuł się oszukany bo nic z tego nie zarobił tylko sie porzygał w internecie.Ale gdy już był sławny
Bonus był chory psychicznie od samego początku, skończyłby tak samo również bez "sławy", tylko wtedy nikt by nie przeczytał tych wysrywów.
@Teemcio: za każdym
Jak nie potrafił w żaden sposób zarobić jak miał walki jeszcze przed fame mma , jeszcze fame mma nie było to on już miał kilka współprac ,nawet jego bibułki mogłeś sobie kupić do jointów xD i co to w ogóle za gadka że marcinek ocieplał ich wizerunek? ocieplał swój portfel jedynie przy pomocy tych przygłupów to jest właśnie wykorzystywanie ludzi
Jedynie nie potrzebnie sie rozpisywałem bo wcześniej myślałem że normalny wykopek prawilny z którym można rozkminę wymienić ale jednak sie pomyliłem.