Wpis z mikrobloga

tak się wychodzi psychicznie na współpracy z takimi cwaniakami jak marcin sprusiński ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@heesecake: A teraz marcinek mówi na tych wszystkich 'zlotach' ze mu brakuje Bonusa, że przyjaciel, że nie wie jak mu pomóc, że szkoda, a w międzyczasie wjeżdza odcineczek z pakolem z jego eventu tattoo xD
  • Odpowiedz
@Boxdelszukam-14:
to pakol wypłynął dzięki bonusowi, którego poznał przypadkiem i wkręcił go do filmiku, dzięki któremu bonus stał sie sławny i dzięki któremu kanał pakola wypłynął bo wcześniej to on miał po 2k wyświetleń i robił relacje z koncertów hiphop.
Więc można uznać że to był dobry początek dla obu, ale Bonus czuł się oszukany bo nic z tego nie zarobił tylko sie porzygał w internecie.Ale gdy już był sławny
  • Odpowiedz
@heesecake a przestań, akurat Wuwunio ocieplił jego wizerunek, tak samo jak i całej reszty tych pokemonów.

Bonus był chory psychicznie od samego początku, skończyłby tak samo również bez "sławy", tylko wtedy nikt by nie przeczytał tych wysrywów.
  • Odpowiedz
@ZwyklyRoman: dobry początek dla bonusa? Jeśli chodzi o popularność ok. Jeśli chodzi o jego zdrowie to nie. Poza tym nie potrafił z tego w żaden sposób zarobić. Pakol go oszukał i po prostu wykorzystal chorego człowieka dla popularności. Wuwunio akurat ocieplał ich wizerunek a to, że tiger od zawsze kwalifikował się do esów to nie wina palhajsu tylko ewentualnie jego starych. Wuwunio chciał im dać szansę, chociaż z początku była
  • Odpowiedz
@Boxdelszukam-14: Bzdury piszesz i nie odpowiedziałeś na żaden konkret xD
Jak nie potrafił w żaden sposób zarobić jak miał walki jeszcze przed fame mma , jeszcze fame mma nie było to on już miał kilka współprac ,nawet jego bibułki mogłeś sobie kupić do jointów xD i co to w ogóle za gadka że marcinek ocieplał ich wizerunek? ocieplał swój portfel jedynie przy pomocy tych przygłupów to jest właśnie wykorzystywanie ludzi
  • Odpowiedz
Wy oczekujecie w patocelebryckiej części internetu zdrowych relacji, partnerskiego podejścia do interesów, wzajemnego szacunku? Nikt normalny tam się nie pcha, jedynie takie osoby jak Wuwu, aby zrobić sianko na kidosach, a jak coś nie gra to wydymać się wzajemnie. To że komuś siada zdrowie, zasięgi to najmniej ważne...
  • Odpowiedz
@Boxdelszukam-14: HAHAHAH chłopczyku, ja sie mogę założyć że mógłbym być twoim starym xD
Jedynie nie potrzebnie sie rozpisywałem bo wcześniej myślałem że normalny wykopek prawilny z którym można rozkminę wymienić ale jednak sie pomyliłem.
  • Odpowiedz