Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirasy mam problem w korpobiurze. Niestety korpo zmusza do przyjścia minimum 8x w ciągu miesiąca, więc coraz mniej to przypomina pracę hybrydową, ale problem jest z czymś innym - z psiarzami

Oczywiście jak to nowoczesne korpo jest polityka zwierzęta mile widziane. W związku z czym na niewielkim w sumie piętrze dziennie przebywa zwykle około 10 psów. I jak lubię zwierzęta to to już przestaje być śmieszne

Psy biegają oczywiście po całym biurze bez kontroli, szczają na wykladzine, szczekają jak p------e a ostatnio nawet jeden skasztanił się dosłownie na środku i j----o tak że trzeba było wysiedlić cały openspace. Nie mówiąc już o tym że niektórzy mają alergie albo boją się 60 kilogramowych dużych psów. Oczywiście zgłoszenia do hr nic nie dają (to przecież tylko pieski), zgłoszenie do administratora biura też zostało olane. Da się cokolwiek z tym zrobić prawnie?
Oczywiście z właścicielami też nie ma co próbować rozmawiać - to tylko pieski

#pracbaza #korpo

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Catmmando: @Pociesz: @Kj5s6f2dk7s54o: @sberatel: pewnie OP wyolbrzymia z ilością psów, ale w resztę problemu jestem skłonny uwierzyć bo sam w robocie mam tak że można przychodzić do biura z psami. I była akcja że pies się w biurze zesrał (właściciel szybko posprzątał). Albo jednego dnia były ze 3 psy w biurze, w tym jeden agresywny i szczekał na resztę za każdym razem gdy je
  • Odpowiedz