mirko_anonim mirko_anonim 28.12.2024, 21:18:36 0 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonim#divyzwykopemCzy mógłby mi ktoś powiedzieć coś więcej (np dzięki garso) o salonie masażu w Ełku?Sam kilka razy próbowałem, ale drzwi otwierały takie paskudy, że uciekałem. A teraz dołączyły jakieś nowe. Dzięki.〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim· Zaakceptował: mkarwetaPokaż spoiler
Dietetyq Dietetyq 29.12.2024, 15:47:13 via Wykop 0 + @mirko_anonim: haha no na pewno jest mnóstwo amatorów takich uciech z miasta 60k na tym portalu co Ci napiszą dogłębną analizę porównawczą masażystek weź se pozbieraj i raz w życiu do Wwa pojedź na takie uciechy a nie w jakichś miejscowościach łazisz gdzie diabeł mówi dobranocjaka normalna laska by chciała tam takie usługi świadczyć tak realnei?tylko desperatka albo ukrainka na moje
#divyzwykopem
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć coś więcej (np dzięki garso) o salonie masażu w Ełku?
Sam kilka razy próbowałem, ale drzwi otwierały takie paskudy, że uciekałem. A teraz dołączyły jakieś nowe.
Dzięki.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
weź se pozbieraj i raz w życiu do Wwa pojedź na takie uciechy a nie w jakichś miejscowościach łazisz gdzie diabeł mówi dobranoc
jaka normalna laska by chciała tam takie usługi świadczyć tak realnei?
tylko desperatka albo ukrainka na moje