Aktywne Wpisy

PanTuNieMieszkasz +319
Jestem strasznie przemęczony ale muszę pracować muszę robić nadgodziny, mama ma nawrót raka i inne choroby muszę jej pomóc, ona całe życie mi pomagała jak już martwy stary pijany nie dawał kasy i robiła na 3 roboty żebym miał co jeść. Kto może niech po prostu dobrze o mnie pomyśli i trzyma kciuki żebym miał siłę ogarnąć rzeczywistość i żebym kiedyś w końcu się wysypał. Dziękuję

bar125 +31
Już nie będzie Tomka na następnej pompie na indeksach. Pożegnanie Tomka z tagiem #gielda … Sześćdziesiąt wpisów: 30 wieszczących besse, 29 krach, 1 odbicie, tu też nie trafił, bo przyszły spadki. Kilkanaście lat przepowiadania krachu. Zwolennik 100-letniego długu austriackiego. Powtarzalność omijania hossy przez lata, przez dekadę. Coś niewiarygodnego! Co tydzień siadaliśmy, jak do telenoweli, żeby oglądać jego kreski na wykresach, których nie potrafiliśmy zrozumieć. Fenomen socjologiczny! Ileż rzeczy można było
źródło: 1000024045
Pobierz

Kawka z popsutym lewym skrzydłem (ciągle w nim grzebie dziobem) & #krzywodziobek
Lubią się, zawsze razem przylatują na świerk za moim oknem, może są parą? (。◕‿‿◕。) Fajnie że ktoś go akceptuje, inne kawki raczej go przepędzają.
#ptaszkowpis
źródło: DSC03341
PobierzPrzylatują razem, trzy upośledzone, Krzywodziobek, Kawka bez prawego oka i ta z popsutym lewym skrzydłem, święta trójca ułomnych kawek.
Ta bez oka najmniej się mnie boi, chyba jest ślepa na to jedno oko xD
źródło: DSC03343
Pobierzźródło: DSC03338
PobierzU mnie za oknem są codziennie wrony siwe i sroki. Nie widzę, by ze sobą jakoś obcowały, ale nie przeganiają się, mimo iż żyją na jednym rejonie. Wrony
@Lenalee: Bo nie kocha się za coś.
A pomimo czegoś. └[⚆ᴥ⚆]┘
@Lenalee: Piękna historia, nie różnimy się od nich tak bardzo jak byśmy chcieli.