Wpis z mikrobloga

Pomocy

Wziąłem sobie zlecenie na weekend, dorobić funkcjonalność do sklepu internetowego. (Wp i woocommerce)

Pobrałem wszystko na środowisko lokalne, odpaliłem aplikacje w Dockerze. Następnie zabrałem się za kasowanie userów oraz zamówień (ponad 100 tysięcy). Jak już usunąłem wszystko to zrobiło mi się slabo. zorientowałem się, że aplikacja jest zintegrowana z systemem księgowo magazynowym a ja idiota nie usunąłem kluczy API więc wszystko co usuwałem lokalnie, zostało usunięte na zdalnym magazynie a zdalny magazyn, nie wie. Jak ale usuwał wszystko drugi raz na prawdziwej produkcji.
Krurwa 100 tysięcy zamówień i tysiące userów skasowane z proda oraz z API magazynowo-ksiegiwego. Nie wiem co robić. To firma ze stanów. Co robić?

#programowanie #programista15k #wordpress #php
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: posłuchaj mnie uważnie, jutro o 19:45 masz samolot do meksyku.
Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka,
otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty,
3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się
Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni.
Pracujesz w zakładzie fryzjerskim 2 km od
  • Odpowiedz