Aktywne Wpisy

kopek +24
Może mi ktos powiedzieć po co #rozowepaski robią sobie takie wielkie tylki? To jakaś oznaka atencji? Bo piękne to to nie jest. Doopa jak u konia i zazwyczaj zero p----i.

sikpi +52
Pan dziad łaskawy jest, oszczędza na drogach i na zusie i o takich rzeczach śmie jeszcze dyskutować
Co on myśli że mi łaskę robi czy co xD ja nie muszę u niego jeździć
#zycietruckera
Co on myśli że mi łaskę robi czy co xD ja nie muszę u niego jeździć
#zycietruckera
źródło: 17522100291998800761843845495845
Pobierz

Wziąłem sobie zlecenie na weekend, dorobić funkcjonalność do sklepu internetowego. (Wp i woocommerce)
Pobrałem wszystko na środowisko lokalne, odpaliłem aplikacje w Dockerze. Następnie zabrałem się za kasowanie userów oraz zamówień (ponad 100 tysięcy). Jak już usunąłem wszystko to zrobiło mi się slabo. zorientowałem się, że aplikacja jest zintegrowana z systemem księgowo magazynowym a ja idiota nie usunąłem kluczy API więc wszystko co usuwałem lokalnie, zostało usunięte na zdalnym magazynie a zdalny magazyn, nie wie. Jak ale usuwał wszystko drugi raz na prawdziwej produkcji.
Krurwa 100 tysięcy zamówień i tysiące userów skasowane z proda oraz z API magazynowo-ksiegiwego. Nie wiem co robić. To firma ze stanów. Co robić?
#programowanie #programista15k #wordpress #php
Onkrwa już dzwonią
Nie odbieram boję się
Obejdzie się. Znalazłem na szybkości Hindusa z portalu do zleceń. Za 100$ napisał, że naprawi
źródło: monke
Pobierz2/10 bo odpisalem
Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka,
otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty,
3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się
Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni.
Pracujesz w zakładzie fryzjerskim 2 km od
Jakiej testówki?
Nie mają testówki. Jest tylko prod
Dobra żartowałem. Zmyśliłem to, że był fakap, ale mógł być bo kasowałem itemy za pomocą kodu aplikacji nie izolując jej uprzednio od internetu;)
Więc należy zawsze o tym pamiętać