@piotrek39: o jeju, w takim razie jesteś utalentowany, albo ja nie jestem utalentowany i tyle. ja nawet mam problemy z mówieniem po polsku przez zespół aspergera...
@piotrek39: to o czym ty mówisz to może jest metoda na spedzenie tam kilka miesięcy na zabawie i przelotnych romansach. ja chcę mieć żonę i dom i wiem że do tego nie wystarczy dukanie po angielsku i posiadanie białej skóry, bo nie jestem imbecylem zeby wierzyć w takie rzeczy. no chyba że chcesz skończyć jak menel utrzymujący się z jakiegoś kanału na youtube typu "polak w azji". tutaj mam większe
@debi5s: zeby miec zone, dom i stabilnosc to najpierw potrzebujesz doswiadczenia zyciowego, ktore da ci wiecej pewnosci siebie, a angielski to bare minimum (chyba, ze bedziesz glazurnikiem) zarowno do pracy, jak i zapewne do relacji, bo jak pojedziesz ze swoja kobita za granice i bedziesz sie bal odezwac do ludzi, a na dodatek nie umial po angielsku, to nigdy nie bedzie cie postrzegac jako kogokolwiek wartosciowego. Nie wyjedziesz jak "do
zeby miec zone, dom i stabilnosc to najpierw potrzebujesz doswiadczenia zyciowego, ktore da ci wiecej pewnosci siebie
a pisze to dwudziesto-paro latek. bełkot na poziomie taniego kołcza. tu siedzi masa 30-40 latków którzy pewnie mają dużo doświadczenia życiowego. tylko co im po tym?
@debi5s: na kolejny dowód, że to wszystko siedzi w twojej glowie i wlasnie takie eskapady sa wyjściem mentalnym z przegrywu powiem ci, że mialem przesrane życie od podstawówki do gimnazjum, a i w liceum nie bylo super. Dopiero jak sie wzialem za siebie i schudlem, zapuscilem wlosy to zaczalem lepiej wyglądać, ale pewność siebie nabralem właśnie takimi "idiotycznymi" pomyslami. Tyle bylo z jego wielkiej eskapady? Chlop wyjechal w nieznane, pracowal
źródło: alex
Pobierzźródło: A042FC80-06E3-4096-9142-10651DDCF275
Pobierzźródło: 1000000384
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: Zrzut ekranu z 2024-12-25 16-35-07
Pobierza pisze to dwudziesto-paro latek. bełkot na poziomie taniego kołcza. tu siedzi masa 30-40 latków którzy pewnie mają dużo doświadczenia życiowego. tylko co im po tym?
Tyle bylo z jego wielkiej eskapady? Chlop wyjechal w nieznane, pracowal