@koniecswiatajestbliski kiedyś normą było, że są wersje demo gier, żeby je sprawdzić bez kupowania w ciemno. Kupowało się gazetę i tak było kilka do kilkanaście dem gier. Potem to jakiś zdechło i teraz dopiero kilka lat temu zaczęto wracać do takich praktyk. Często jednak żeby nie zmieniać treści, limituje się czas albo poziomy. Inna opcja w przypadku gier na kilkadziesiąt godzin są darmowe weekendy. Nic nowego
@Testujezycie: gameplay monotonny strasznie, ale historia z Lilith wciąga, tak czy siak ten 25lvl to chyba w 2h wbiłem i już każą płacić, ale nawet z promocją średnio się opłaca IMO
@Testujezycie: nie, narazie jest w early accesie tylko i jest płatny dostęp, ale grałem w PoE1 no i to jest jak Diablo praktycznie, różnica jest taka, że Diablo jest drogie i każdy dodatek jest w cenie nowej gry, a PoE jest darmowe, PoE2 też bedzie za friko, ale dopiero za rok... z tego co widziałem opinie to PoE2 jest lepsze i ponoć ma
Cześć mirki! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie! Dziś w nocy skradziono #rower mojej różowej w #poznan z klatki bloku przy grunwaldzkiej. Jeżeli ktoś zauważy proszę o kontakt. #rowery #kradno
Takie pytanie, może głupie może nie. Dlaczego niektórzy chwaląc się swoimi portfelami/transakcjami cenzurują ilość posiadanych akcji lub kwoty? #gielda
Guli nasrane jak nie wiem xD
@Testujezycie: gameplay monotonny strasznie, ale historia z Lilith wciąga, tak czy siak ten 25lvl to chyba w 2h wbiłem i już każą płacić, ale nawet z promocją średnio się opłaca IMO
Ja od zawsze gralem w gry typu margonem, runescape, gothic i monotonne farmienie mi nie straszne ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pytanie jak poe2..
@Testujezycie: nie, narazie jest w early accesie tylko i jest płatny dostęp, ale grałem w PoE1 no i to jest jak Diablo praktycznie, różnica jest taka, że Diablo jest drogie i każdy dodatek jest w cenie nowej gry, a PoE jest darmowe, PoE2 też bedzie za friko, ale dopiero za rok... z tego co widziałem opinie to PoE2 jest lepsze i ponoć ma