Aktywne Wpisy

WybuchowyCzajnik +189

Kielbasiarz +120
Zawsze mnie zastanawialo czy psiarzom nie przeszkadza to, ze taki pies po wsyraniu sie ma brudna dupe.
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem

Prośbę mam o świat, który mnie tak wciągnie, że będę chciała być jego bohaterką i przeżywać przygody z bohaterami, którzy nie są tak irytujący, infantylni i głupi, że co stronę obraca się oczami (jakby co - young adult jak najbardziej ok, ale nie grafomaństwo i totalne debilizmy, choć dużo potrafię wybaczyć, jeśli wciąga :) )
Co tam ukochujecie najbardziej?
źródło: image
PobierzGdybyś potrzebowała czegoś lżejszego fantasy, ale bardzo ciekawego i też z kobietą w roli głównej to "Opiekun snu".