ale to lewica jest odpowiedzialna za sytuację tubylczą w europie
Dlatego to między innymi merkel czy przedstawicielka chrześcijańskiej partii liberalnych konserwatystów czyli ogólnie chadeków jest oskarżana o bycie główną przyczyną. Czyli partia od której w Niemczech bardziej na prawo jest już tylko AfD
Ale wiem wiem na zachodzie to wszystko jest lewackie nawet umiarkowana prawica. Jedyna prawdziwa prawica to konfederacja, afd, Trump i orban
przypomnij sobie kto biegał z reklamówką pod granicą, albo jońskiego z bannerami witajacymi uchodźców xd
joński nawet wywodzi się z lewicy bo samo po to pewnie prawicowe, nie?
@Ark00: Nie ma to jak symetryzować i porównywać Jońskiego biegajacego z reklamówką na granicy z wpuszczeniem do państwa po cichu setek tysięcy muzułmanów xD bardzo racjonalne porównanie, nie ma co
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
Dlatego to między innymi merkel czy przedstawicielka chrześcijańskiej partii liberalnych konserwatystów czyli ogólnie chadeków jest oskarżana o bycie główną przyczyną. Czyli partia od której w Niemczech bardziej na prawo jest już tylko AfD
Ale wiem wiem na zachodzie to wszystko jest lewackie nawet umiarkowana prawica. Jedyna prawdziwa prawica to konfederacja, afd, Trump i orban
źródło: 1000021364
Pobierz@Gieremek: xD, nazywanie PiSu prawica to nowy poziom odklejenia
Komentarz usunięty przez moderatora
@Gieremek: Jest raport z komisji o wizach, możesz podać wnioski bo wygląda na to, że piszesz nieprawdę?
@mamracjewieszotym: to nie debilizm, tylko fakty podparte źródłem. Przepraszam, że łamie twój światopogląd oparty o memy o uchodźcach z wykopu
@Kopytnik_1: Ah tak, sondaż na mirko, co za wiarygodne źródło informacji xD
Litości.
@pieknylowca: nazywają się literalnie Zjednoczona Prawica.
Ja wiem, że dla kucy nie ma nic na prawo poza Korwinem, ale bądźmy poważni xDD
@Ark00: Nie ma to jak symetryzować i porównywać Jońskiego biegajacego z reklamówką na granicy z wpuszczeniem do państwa po cichu setek tysięcy muzułmanów xD bardzo racjonalne porównanie, nie ma co
źródło: temp_file8020308283529342374
Pobierz