Wpis z mikrobloga

I po co Ci to Krzysiu było?
Mogłeś nadal walić 3 godzinne odcinki wyjaśniające przygłupów pokroju Najmana, Stonogi czy Janoszek, na których tle wyglądałeś jak "Pan dziennikarz" i trzaskać wyświetlenia po 10 milionów na odcinek.

Zamiast tego zamarzyło Ci się, by wraz z Mazurkiem stworzyć imperium medialne, brakujące ogniowo pomiędzy #tvpis a #tvn , szkoda że gdzieś w trakcie coś Ci się p----------o i wyszła z tego druga #tvrepublika , a ty zostałes obnażony jako hipokryta, mierny dziennikarz i akrobata cyrkowy. No szkoda.
#sejm #kanalzero #bekazpisu #stanowski
wortor - I po co Ci to Krzysiu było?
Mogłeś nadal walić 3 godzinne odcinki wyjaśniają...

źródło: IMG_5465

Pobierz
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yaszczur: no szczególnie w nepotyzmie gdzie ludzi z PO włożono bawet do takich miejsc jak Ideas gdzie wcześniej pracowali tam po prostu naukowcy, ale pewnie o tym nie wiesz bo przecież w TVPO nie powiedzą.
  • Odpowiedz
@maczeta31 Pozdrawiam Cię serdecznie ;-) i nie mam ochoty bić piany, jak to macie w zwyczaju. To jest widzisz ta zasadnicza różnica pomiędzy zwolennikiem a wyznawcą. Wesołych Świąt!
  • Odpowiedz
Oby jak najwięcej osób go oglądało, by w końcu zrozumiało, że PiS i KO nie powinno nigdy rządzić w tym kraju.

@Serghio: jedyny wniosek, jaki próbuje wymusić, to "PiS = PO", co przecież jednoznacznie wybiela PiS i tworzy wrażenie, że to normalna partia a nie regularna grupa przestępców, którzy dla własnych celów zaszczuli na śmierć dziecko posłanki, która tropiła ich afery. I to jeszcze robi to w taki sposób, żeby
  • Odpowiedz
@wortor: a co ta miągwa znów odjaniepawliła? Bo patrząc po miniaturkach na yt, to standardowy paśnik pacha. Ostatnie, co słyszałam to że mieli z tym mordercą z RPA wywiad robić czy coś.
  • Odpowiedz
Czyli nie tylko mi się zdawało, że politycznie kanal zero skręca w rejony sakiewiczowskie, ale jak wykop szczuje już na niego, to znaczy że szambo wyj*bało i tylko czekać aż sponsorzy zaczną się wycofywać niczym sałatka na weselu ;)
  • Odpowiedz
@yaszczur: żaden ze mnie wyznawca PiSu nie lubię za to, że to de facto lewicowa partia z tą różnicą od lewicy że chodzą do kościoła a nie na marsz równości. Wesołych 😉
  • Odpowiedz
Szkoda, że tak samo rzeczowo nie wskazuje błędów byłej partii rządzącej, które wychodzą jededen po drugim.

Tutaj nie chodzi o poglady tylko obiektywizm, który miał być sztandarem kanału "ZERO", natomiast od dłuższego czasu aż bije stronniczością.

@yaszczur: I dlatego czesc osob z poczatkow kanalu juz zakonczyla przygode. W tym redaktor naczelny, bo czuje, ze de facto naczelnym to tam nadal byl Stanowski.
  • Odpowiedz
stano często bywal u obajtka w gabinecie orlenu. Może dochodziło do jakiegoś sponsoringu pod stołem? Po tych afertach orlenu wtedy sądzę, że kapitał na taki sponsoring byl
  • Odpowiedz
@Boobson: po prostu neuropki to schizolki. Wyjątkowi fanatycy którzy chapią tuskowego wursta uber alles i nienawidzą gdy ktoś śmie skrytykować św. Dolana i jego gównianą koalicję. A Stanowski robi to zajebiście, i jego kanał jak i on sam staje się coraz bardziej znany i wpływowy, co strasznie wpienia tych sekciarzy.
  • Odpowiedz