Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wortor: Miał zebrać odpowiednią grupę odbiorców i to się udało. W komentarzach do tematów politycznych pisokonfederackie towarzystwo samo się nakręca. Coś jak główna wykopu w wersji lite.
  • Odpowiedz
Miał zebrać odpowiednią grupę odbiorców i to się udało. W komentarzach do tematów politycznych pisokonfederackie towarzystwo samo się nakręca. Coś jak główna wykopu w wersji lite.

@azazello22:

Tak samo jak Ty nakręcasz się z propagandystami na wykopie, na odpowiednich tagach. Czym to się różni? :)
  • Odpowiedz
@azazello22:

Well...

Mejbi. Przecież nie chodziło konkretnie o Ciebie, ale o pewien schemat. Dzień w dzień tutaj siedzi grupa użytkowników, którzy tworzą alternatywną rzeczywistość. W takim razie czym oni różnią się od tamtych?
  • Odpowiedz
@wortor: Stanowski debilu, byłeś jednym z lepszych dziennikarzy sportowych traktujących o polskiej piłce nożnej (i to nawet z tych niższych lig). Kontrowersyjne artykuły, mogły czasem wkurzyć czy to kibica Legii czy Lecha, Wisły, Śląska, reprezentacji Polski, ale jechałeś wszystkich po równo. A jak skończyłeś? Skończyłeś jako partyjna szczekaczka propagandowa. A w polityce etykieta (prawie zawsze) przykleja się do końca życia.
  • Odpowiedz
@Thorrand: Możliwe, że poza stroną sportu, jeżeli chodzi o sposób działania, to tak naprawdę niewiele ich różni. Tutaj jednak wpis dotyczy Stanowskiego i skomentowałem, to co dzieje się pod materiałami politycznymi na jego kanale. Jeżeli się je pominie, to nie odbiorę mu, że jest tam kilka formatów, które ogląda mi się naprawdę dobrze, chociażby ten o medycynie, czy przyrodzie.
  • Odpowiedz
@wolny_kot: kwestia gustu. Dla mnie był jednym z lepszych. Szczególnie, że tak jak ja, miał zawsze dosyć nieszablonowe, niepopularne podejście do spraw polskiej piłki. W szczególności, gdy pisał dla swojego "dziecka" - "Weszło".
  • Odpowiedz
  • 23
@wortor Ten wpis jest jedynie potwierdzeniem, że to co robi ma sens. Takiej nienawiści nie ma nawet Cejrowski, Ziemkiewicz i inni ultra prawicowcy, którzy na większości filmów mają po 300 tys. wyświetleń, a to tylko zwykły centrowiec, kiedyś nawet nazywany tęczowy Krzysiu. Oj, ale piecze, już nie mogę się doczekać pokazywania od kuchni tych wyborów prezydenckich. Oby jak najwięcej osób go oglądało, by w końcu zrozumiało, że PiS i KO nie
  • Odpowiedz
@fornson23: no i co z tego, skoro przez ostatnie lata zarobił absurdalnie dużo i czego by nie zrobił, to będzie miał pewną stałą widownię zafascynowanych jego osobą. Może mógł pewne rzeczy zrobić inaczej, ale obstawił jednego konia i i tak jest mocno do przodu
  • Odpowiedz