Wpis z mikrobloga

Noooo w końcu moj pierwszy wpis na #pokapake i od razu mówię @Greviz bo ty jesteś moim pierwszym wykopowym Mikołajem dziękuję paka super

zacznę od kotów pokłóciły się o zabawkę jest super może zostawią choinkę w spokoju albo zaczną się bawić nową świecącą dekoracją na choince jakie było moje zdziwienie jak otworzyłem a tu świeci że ja na to nie wpadłem przy mojej paczce, kubeczki sztoss zawsze chciałem takie mieć xD (i koty jak widać też) będę pił z nich grzańca z różową znaczy z rudawą, zestawik wkrętaczków jeszcze bardziej super akurat 2 dni temu rozkręcałem pady z konsoli i pomyślałem że przydałyby mi się takie bo wiecznie starego wkrętaka używałem do tego (no taki fajny przydaś) dzięki skarpety już wjechały i będą grzać przy zimnym piwku z obcej mi galaktyki znaczy gorzelni ale za godzinę schłodzić trzeba ;-)

i powiem tak pomimo tego że mój Mikołaj dał z siebie całe "30%" to widzimy się za rok :D
nemo007 - Noooo w końcu moj pierwszy wpis na #pokapake  i od razu mówię @Greviz bo ty...

źródło: temp_file5245206289710434384

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nemo007 elegancka paka i kitki zadowolone ( ʖ̯)

Ale na jednym wdechu to pisałeś chyba?
Masz tu parę kropek . . . . . . to sobie powklejasz xD
  • Odpowiedz
@nemo007: fajne kitki, spodziewałem się że standardowo będą bardziej zainteresowane kartonem (a nawet dwoma). Cieszę się że paczka dojechała z lampkami, mocno się stresowałem że przez te 2 dni losowe baterie z lewiatana nie dadzą rady xD
Zestaw tych śrubokrętów to widzę jak i u mnie xD Mam taki jeden śrubokręt uniwersalny od 10 lat że sobą do wszystkiego, ale od kiedy mam podobny zestaw to używam w miarę często
  • Odpowiedz