Wpis z mikrobloga

@Joker6699: Najśmieszniejsze jest to, że tęczowy rafał teraz może powiedzieć wszystko, zaczął od chwalenia trumpa i już nie ma granicy której nie mógłby przekroczyć byle dorwać się do Belwederu xD
  • Odpowiedz
chwalenie trumpa przez RT to coś złego lub dziwnego?

@malinq: złego nie, dziwnego na pewno w końcu był przez całą platformę wyzywany od ruskich agentów i przestępcy xD
Teraz już nawet peowskie trole na wykopie mordy w kubeł i nic nie powiedzą na pana Trumpa xD
  • Odpowiedz
Najśmieszniejsze jest to, że tęczowy rafał teraz może powiedzieć wszystko, zaczął od chwalenia trumpa i już nie ma granicy której nie mógłby przekroczyć byle dorwać się do Belwederu xD

@PanAlbert: Mnie bardziej śmieszy że łapiesz się na każdy bait byleby jakkolwiek pasował do twojej banieczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Mnie bardziej śmieszy że łapiesz się na każdy bait byleby jakkolwiek pasował do twojej banieczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@aresius: Mnie to śmieszy, jak ktoś nie rozumie przekazu pisemnego xD
  • Odpowiedz
złego nie, dziwnego na pewno w końcu był przez całą platformę wyzywany od ruskich agentów i przestępcy xD

@PanAlbert: no to czekam aż mi pokażesz wpis lub nagranie w którym Trzaskowski go wyzywa od ruskich agentów i przestępców. Przecież nie jesteś komuchem prawda?
  • Odpowiedz