Wpis z mikrobloga

#gry nadrobiłam sobie game awardsy i tak naprawdę JEDYNA informacja która wgniotła mnie w fotel to powrót studia Clover, teraz Clovers, i to że pracują nad Okami 2. (Hmm ciekawe czy historia z okamiden trafi do kosza w takim razie).

To jedna z niewielu gier która wzruszyła mnie na tyle że ryczałam po jej zakończeniu. I sam główny motyw sprawia, że zaczynam ryczeć automatycznie.

I jest to pierwsza gra której spatchowałam obraz płyty i nagrałam jako dzieciak w gimnazjum aby zagrać w genialną polską wersję przygotowaną przez gwiazdy forum grajpopolsku, która miała też mega fajny trainer przed odpaleniem gry.
Symmachus - #gry nadrobiłam sobie game awardsy i tak naprawdę JEDYNA informacja która...
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

I jest to pierwsza gra której spatchowałam obraz płyty i nagrałam jako dzieciak w gimnazjum aby zagrać w genialną polską wersję przygotowaną przez gwiazdy forum grajpopolsku, która miała też mega fajny trainer przed odpaleniem gry.

@Symmachus: A żeby było fajnie to jest też te spolszczenie dla Okami HD na Steam.

Tak po tym games awards, gdzie zapowiedź Okami 2 było miłą osłodą na ponowny brak jakiegokolwiek info on Hollow Knight,
  • Odpowiedz