Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@daisho69 no ja się trochę tym brzydzę i znajomego zawsze za to cisnąłem, ale on miał kilka takich kont i pisał z facetami, oni mu kasę wysyłali, wychodziła ta minimalną krajowa mu na łapę, dla mnie to zbyt gejowskie tak pisać z chłopami xD, no i są lepsze rzeczy do zrobienia, ale to tylko pokazuje jacy ludzie są upośledzeni w tych czasach
  • Odpowiedz
Nie rozumiem jak można być tak naiwnym jak te osoby, które jej płacą XDDD

@daisho69: właśnie przez takich przedstawicieli płci męskiej + Ci którzy wezmą nawet najgorszą laskę by nie skończyć samemu są winni temu że kobietom o------o i wszystkie jak jedna Zuzia celują w top 10% facetów, pozostali mają ten kraj utrzymywać, budować drogi, infrastrutkruje i najpeiej jeszcze obsługiwać juleczki w sklepie bo oni tylko po maturze a juleczka
  • Odpowiedz
@Strigiformesman: powiem Ci tak, taki biznes to kopalnia złota, szczególnie na telegramie. Wystarczy, że masz jakieś mocniejsze zdjecia danej dziewczyny, do zdobycia za free na różnych ruskich stronkach, robisz telegrama, najważniejsze to wypromować to, robisz cennik, co jakiś czas wrzucasz mocniejsze zdjęcie na zachętę, zwykły pakiet 80zl i miesięcznie jesteś w stanie po 4k+ wyjść na rękę za to, potrzeba tylko trochę czasu, dobra promocja a później wszystko już robi
  • Odpowiedz