Wpis z mikrobloga

Tytuł Mikołaja roku wędruje do @trypson_tryptaminka !!!

Mirek odwalił kawał dobrej roboty. Po wysłaniu paczki dostałem cynk, żeby unboxing zrobić na zewnątrz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wtem w paczkomacie okazała mi się ogromna paka... Po dotarciu do jej wnętrza ukazała mi swoją tajemnicę. Prezenty były zapakowane w najprawdziwsze sianko. Do teraz w mieszkaniu unosi się piękny zapach ( ͡ ͜ʖ ͡). Przy okazji będę już miał co położyć na środku wigilijnego stołu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Po przeszukaniu paki wyłowiłem prezenty.
Wszystkie prezenty trafione w punkt, a nawet lepiej, bo część z nich to kombinacja moich zainteresowań, oto one:
- składana lornetka, przyda się na wycieczki. Zawsze się o czyms takim myślało, a nie było okazji kupić.
- LEGO z Batmanem, już stoi na półce
- płyta z instrumentalna muzyka skandynawską, będzie mi na pewno towarzyszyć w samochodzie podczas wyjazdów
- książka pt. "Górskie wyprawy fotograficzne", ta pozycja to sam sztos ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- malowanie po numerach z Jokerem Heatha Ledgera, będzie malowane jak skończę już zaczęte obrazy ( ͡ ͜ʖ ͡) Chyba już nie mam miejsca na ścianach 😅

No i na koniec list napisany tak lekką ręką, że chyba autor powinien zostać Sapkowskim nowego pokolenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie pozostaje nic, oprócz podziękowania i życzenia co najlepsze w nadchodzących Świętach.

Mirek sprawdź, czy na pewno wszystko wyciągnąłem, bo kartonu jeszcze nie wyrzucałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PS: Zawartość w komentarzu

#wykopaka #pokapake
b3rserke - Tytuł Mikołaja roku wędruje do @trypson_tryptaminka !!!

Mirek odwalił kaw...

źródło: 1000007211

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach