Mirek odwalił kawał dobrej roboty. Po wysłaniu paczki dostałem cynk, żeby unboxing zrobić na zewnątrz ( ͡°͜ʖ͡°)
Wtem w paczkomacie okazała mi się ogromna paka... Po dotarciu do jej wnętrza ukazała mi swoją tajemnicę. Prezenty były zapakowane w najprawdziwsze sianko. Do teraz w mieszkaniu unosi się piękny zapach (⌐͡■͜ʖ͡■). Przy okazji będę już miał co położyć na środku wigilijnego stołu ( ͡°͜ʖ͡°)
Po przeszukaniu paki wyłowiłem prezenty. Wszystkie prezenty trafione w punkt, a nawet lepiej, bo część z nich to kombinacja moich zainteresowań, oto one: - składana lornetka, przyda się na wycieczki. Zawsze się o czyms takim myślało, a nie było okazji kupić. - LEGO z Batmanem, już stoi na półce - płyta z instrumentalna muzyka skandynawską, będzie mi na pewno towarzyszyć w samochodzie podczas wyjazdów - książka pt. "Górskie wyprawy fotograficzne", ta pozycja to sam sztos ( ͡°͜ʖ͡°) - malowanie po numerach z Jokerem Heatha Ledgera, będzie malowane jak skończę już zaczęte obrazy (⌐͡■͜ʖ͡■) Chyba już nie mam miejsca na ścianach 😅
No i na koniec list napisany tak lekką ręką, że chyba autor powinien zostać Sapkowskim nowego pokolenia ( ͡°͜ʖ͡°)
Nie pozostaje nic, oprócz podziękowania i życzenia co najlepsze w nadchodzących Świętach.
Mirek sprawdź, czy na pewno wszystko wyciągnąłem, bo kartonu jeszcze nie wyrzucałem ( ͡°͜ʖ͡°)
@trypson_tryptaminka: no to teraz trzeba brać wolne, żeby przeczytać książkę i namalować obraz ( ͡°͜ʖ͡°) kusi żeby zacząć go bez kolejki, bo jestem w trakcie malowania ( ͡°͜ʖ͡°)
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Mirek odwalił kawał dobrej roboty. Po wysłaniu paczki dostałem cynk, żeby unboxing zrobić na zewnątrz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wtem w paczkomacie okazała mi się ogromna paka... Po dotarciu do jej wnętrza ukazała mi swoją tajemnicę. Prezenty były zapakowane w najprawdziwsze sianko. Do teraz w mieszkaniu unosi się piękny zapach (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). Przy okazji będę już miał co położyć na środku wigilijnego stołu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po przeszukaniu paki wyłowiłem prezenty.
Wszystkie prezenty trafione w punkt, a nawet lepiej, bo część z nich to kombinacja moich zainteresowań, oto one:
- składana lornetka, przyda się na wycieczki. Zawsze się o czyms takim myślało, a nie było okazji kupić.
- LEGO z Batmanem, już stoi na półce
- płyta z instrumentalna muzyka skandynawską, będzie mi na pewno towarzyszyć w samochodzie podczas wyjazdów
- książka pt. "Górskie wyprawy fotograficzne", ta pozycja to sam sztos ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- malowanie po numerach z Jokerem Heatha Ledgera, będzie malowane jak skończę już zaczęte obrazy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Chyba już nie mam miejsca na ścianach 😅
No i na koniec list napisany tak lekką ręką, że chyba autor powinien zostać Sapkowskim nowego pokolenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie pozostaje nic, oprócz podziękowania i życzenia co najlepsze w nadchodzących Świętach.
Mirek sprawdź, czy na pewno wszystko wyciągnąłem, bo kartonu jeszcze nie wyrzucałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: Zawartość w komentarzu
#wykopaka #pokapake
źródło: 1000007211
Pobierzźródło: 1000007214
PobierzDoceniam komplement na temat listu. Dodatkowa motywacja by robić to co robię :p
źródło: 1000007221
Pobierz