@Mortadelajestkluczem: Fatal Frame dobra gra (dlaczego amerykański tytuł?). Czyżby Nintendo Switch osiągnęło w końcu poziom technologiczny ps2? Nie śledzę tej niszy ( ͡°͜ʖ͡°)
@Kj5s6f2dk7s54o: Switch jak na swoje możliwości wymiata. Niektóre "duże" tytuły na nim śmigają jak np. wiedźmin 3 albo doom. Oczywiście nie wyglądają jakoś super, ale to, że działają w miarę dobrze na tableciku z 2017 roku to jest sztos.
@koniecswiatajestbliski: nie wiem, jak wiedźmin, ale Hogwart Legacy wygląda okropnie. Nie jestem jakimś freakiem na punkcie grafiki (wciąż czasem gram na N3DS), ale gry z 2005 lepiej wyglądały. Duże porty nie mają wiele sensu na tej konsoli, bo psują doświadczenie.
@Belzdron: słyszałem, że hogwarts legacy działa kiepsko, ale dużo innych portów jest spoko. Warto zwyczajnie sprawdzić recenzje, obejrzeć gameplay przed zakupem i nie natkniesz się na żadne złe doświadczenie. Takie porty jak najbardziej mają sens bo nie każdy ma inną konsolę czy kompa. Albo zwyczajnie chce pograć w autobusie
Warto zwyczajnie sprawdzić recenzje, obejrzeć gameplay przed zakupem i nie natkniesz się na żadne złe doświadczenie
@koniecswiatajestbliski: problem w tym, że Hogwart Legacy miał wszędzie pozytywne komentarze. Ludzie pisali, że wolą grać na switcha, bo wygodniej, że grafa nie jest taka zła itp., że twórcy odwalili kawał dobrej roboty. Filmiki na YT nie przedstawiały tak dobitnie, jak źle ona wygląda. Niektóre nawet pokazywały gameplaye z większej konsoli. Sam nie mam
@koniecswiatajestbliski: traktuj to jak chcesz, ale sam możesz zweryfikować, co pisze. Wejdź na YouTube. Większość dopiero była oburzona, gdy zobaczyła, jak dali gameplay z PS5 na filmiku o Switchu.
@Belzdron: no ok, ja od premiery słyszałem, że ten port jest spieprzony. Jak ktoś nagrał gameplay z ps5 i napisał, że to ze switcha to jest debilem bo po pierwszych kilku sekundach to można rozpoznać. Jeszcze większymi debilami są ci, którzy w to uwierzyli i jeśli ktoś na tej podstawie kupił tę grę to mi go wcale nie żal. Chcącemu nie dzieje się krzywda jak mawiał klasyk ( ͡°
@koniecswiatajestbliski: to już na pewno każdy rozpoznał, ale to do czego pije, to jaki marketing dali grze, która na to nie zasługuje. Ona jest w podobnej cenie, co jej odpowiednik na PS5. Nawet na wykopie znaleźli się tacy, co chwalili twórców tego potworka. Ja cudów po tym nie oczekiwałem. Wiedziałem, że będą nawet ekrany ładowania, ale nie że obraz będzie ziarnisty i zamglony. Do cholery. Na to się patrzeć nie
@koniecswiatajestbliski: zresztą, jak to jest, że PSP i PS Vita miały ładniej wyglądające gry? Z PSP God of Wary (Chains of Olympus i Ghost of Sparta) to wyglądały obłędnie, nawet dzisiaj. Z PS Vity Killzone niczym nie różnił się od swojego odpowiednika na PS3. A Switch dostaje takie potworne remastery i są ludzie, którzy usprawiedliwiają deweloperów, że wydają takie śmieci.
zresztą, jak to jest, że PSP i PS Vita miały ładniej wyglądające gry?
Bzdura. Gry na switchu wyglądają znacznie lepiej niż na jakiejś vicie, psp nie wspomnę. To, że jakieś porty dużych gier typu HL ssą to nie znaczy, że wszystkie takie są. Jak odpaliłem NBA 2k20 to byłem w szoku, że gry na takim tableciku tak dobrze mogą wyglądać.
#nintendoswitch
źródło: xd
Pobierz@koniecswiatajestbliski: problem w tym, że Hogwart Legacy miał wszędzie pozytywne komentarze. Ludzie pisali, że wolą grać na switcha, bo wygodniej, że grafa nie jest taka zła itp., że twórcy odwalili kawał dobrej roboty. Filmiki na YT nie przedstawiały tak dobitnie, jak źle ona wygląda. Niektóre nawet pokazywały gameplaye z większej konsoli. Sam nie mam
"miłej zabawy"
Dzięki serdeczne!
Bzdura. Gry na switchu wyglądają znacznie lepiej niż na jakiejś vicie, psp nie wspomnę. To, że jakieś porty dużych gier typu HL ssą to nie znaczy, że wszystkie takie są. Jak odpaliłem NBA 2k20 to byłem w szoku, że gry na takim tableciku tak dobrze mogą wyglądać.