Aktywne Wpisy

vieniasn +114
zakup erfajera był genialny
teraz nawet nie muszę chodzić po bułki codziennie tylko idę raz na jakiś czas kupić ich kilkanaście i zamrażam
rano wyjmuję z zamrażarki a potem wystarczy wsadzić na 5 minut w temperaturze 130°C i nówka cewka bułki powstają bez wychodzenia do sklepu no ludzie kochani
teraz nawet nie muszę chodzić po bułki codziennie tylko idę raz na jakiś czas kupić ich kilkanaście i zamrażam
rano wyjmuję z zamrażarki a potem wystarczy wsadzić na 5 minut w temperaturze 130°C i nówka cewka bułki powstają bez wychodzenia do sklepu no ludzie kochani

Niebadzsmokiem +402
We wczorajszej #debata podobało mi się podsumowanie katastru od 3 mieszkania przez #biejat, że tym co martwią się o mieszkania po babci przypominam, że babcie ma się dwie, a nie dwanaście.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Za dnia babcia była z młodym w szpitalu, a ja wyskoczyłem do Krakowa, aby załatwić formalności związane z Różową. U niej bez zmian – ośrodek, do którego trafiła, wydaje się odpowiedni. Widać, że jest czysto, nie ma nieprzyjemnych zapachów, a pokoje przypominają te hotelowe. Leży z starszym panem, a telewizor gra jej w tle. Personel bardzo miły, dyrekcja również. Z wszystkich złych okoliczności myślę, że dobrze trafiła. Oby tylko o nią tam dbali.
#chcesiewyzalic
źródło: temp_file7194144215788755875
PobierzTag do obserwowania bądź czarnolistowania #chcesiewyzalic
Nosz k... mało jeszcze ma facet (-‸ლ)
Strach do lekarzy chodzić ( ಠ_ಠ) Trzymaj się kolego i dbaj o siebie żebyś się i ty nie rozchorował, stres/zmęczenie/aura na zewnątrz to mocne combo. Pomyślności
@jmuhha kasy zawsze mało, bo teraz jej brak, jedna wypłata, dodatkowo teraz l4 na młodego, czyli przyszła wypłata słaba, ale jeśli chodzi o zrzutki to nie.
@donkotletto: trzeba pamiętać że u małych dzieci takie rzeczy mogą się zaostrzyć dosłownie w parę godzin - ogólnie ciężki temat