Wpis z mikrobloga

Karolina Piasecka, była żona jednego z polityków PiS udostępniła nagrania gdy mąż się nad nią znęca. P-----c domowa trwała jedenaście lat, polityk bił żone rękoma, pasem a także kazał przepraszać na kolanach za to "zmarnował sobie życie przez nią". Ujawnione nagrania były tak drastyczne że Rafał Piasecki został skazany na karę bezwzględnego więzienia, co w wypadku przemocy domowej jest bardzo rzadkie.

Piasecka po wyroku pokazała wiadomości jakie otrzymywała od Marianny Schreiber.

Do tej pory miałem Marianne za zwykłą atencjuszkę szczującą cycem.
Myliłem się, to jest po prostu kanalia.

#polityka #logikarozowychpaskow #rozowepaski
thorgoth - Karolina Piasecka, była żona jednego z polityków PiS udostępniła nagrania ...

źródło: GesXuNJWgAA8aPG

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Do tej pory miałem Marianne za zwykłą atencjuszkę szczującą cycem.

Myliłem się, to jest po prostu kanalia.

@thorgoth: Ona ma pewne poważne problemy psychiczne.

Ciekawi mnie, jaki będzie finał tej sagi mariankowej xD
  • Odpowiedz
@thorgoth: Ofiarę przemocy domowej próbowała pouczać typiara która w imię atencji zrobiła z siebie pośmiewisko zostając internetowym szonem i zniszczyła swój związek, by finalnie związać się z synem pisowskiego aferzysty który sam jest niestabilnym psychicznie nożownikiem. To jest złe na tak wielu poziomach że ja p------ę
  • Odpowiedz
ale że Choroszcz czy Sztum?

@thorgoth: no własnie nie wiem

szklana kula podpowiada, że przed grande finale będzie pości za marianką gnającą jakąś audiolą z komisa po któreś drodze ekspresowej
  • Odpowiedz
Pozwolę sobie już któryś raz na wykopie wkleić fragment z tych nagrań, spisany nie przeze mnie, więc sorry za formę. Aha, ten śmieć z jakiegoś dziwnego powodu do żony zwracał się często w rodzaju męskim, so don’t get confused:

"Już nigdy więcej nie będę k---a o nic cię pytał, po pierwsze.
Po drugie k---a, zawsze będziesz miała ochotę jak ja coś będę chciał.
Po trzecie już k---a nie będziesz musiała nic robić, bo będę sobie
  • Odpowiedz
@thorgoth: Marianne to chyba wypadałoby pozbawić praw rodzicielskich. Baba walczy w patogalach MMA, psika gaśnicą po twarzach a w jej domu grasuje jej konkubent alkoholik który ma problemy z agresja i zdarzało mu się grozić nożem. Przecież te dzieciaki nie powinny się wychowywać z taką patologią...
  • Odpowiedz
@thorgoth: zaraz przyjdzie @sildenafil i wam wytłumaczy, że baba kłamała, a pro-babskie sądy wydały niesprawiedliwy wyrok na niewinnym człowieku. Co innego, gdyby oskarżenia były wobec jakiegoś szeroko pojętego lewaka, wtedy weryfikować nic nie trzeba i można osądzać bez dowodów. Ale pan pisowiec nigdy by tak nie zrobił.
  • Odpowiedz
@Turin89: po pierwsze: fałszywe oskarżenia są powszechne, to prawda. Po drugie, broniliśmy tutaj dwóch lewaków fałszywie oskarżonych o g---t: Dymka i Kozaka (ten drugi był nawet feministą)
  • Odpowiedz
  • 0
@thorgoth hehe ale jak fajnie pani Marianna latała z gaśnicą ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Oni chcą tylko wolnej gospodarki!
Precz z komuną, śmierć wrogom ojczyzny!
  • Odpowiedz