Aktywne Wpisy

saintie +12

gram_w_mahjonga +109
#wykop #moderacja #topwszechczasow
Serio, wykopie. Robicie wszystko, żeby przestać tu się udzielać.
Dla wyjaśnienia - CO ROKU zapraszam na discordowy czat - czat, który praktycznie się kojarzy z wykopem. Czemu akurat teraz to problem? Zapewne nie doczekam się odpowiedzi na odwołanie.
Serio, wykopie. Robicie wszystko, żeby przestać tu się udzielać.
Dla wyjaśnienia - CO ROKU zapraszam na discordowy czat - czat, który praktycznie się kojarzy z wykopem. Czemu akurat teraz to problem? Zapewne nie doczekam się odpowiedzi na odwołanie.
źródło: top usuniey
Pobierz

źródło: 9di4r5
Pobierz@Silly_Alpaca: nie ma problemu, tylko zwracam uwagę żeby też być człowiekiem i uwzględnić że organizator zabwy będzie musiał przez brak czasu wykopków sam ten czas znaleźć w hurtowej ilości. To się nazywa empatia.
@Silly_Alpaca: a biorący udział w zabawie zapominają że trzeba wygospodarować czas? ( ͡º ͜ʖ͡
Myślę, że nie zapominają, tylko nierzadko nie mają wpływu na to jak pracują sklepy stacjonarne, w których muszą kupić konkretny przedmiot albo kiedy kurier dowiezie paczkę. Wiele czynników wpływa na to,
@Silly_Alpaca: nie zesraj się xD postawiłaś chochoła i się na niego w-------ś, nigdzie tak nie napisałem.
Podkreślam tylko że więszkość ludzi robi zawsze wszystko na ostatnia chwilę, jestem pewny że gdyby termin był na 1.01.2025 to byłaby z grubsza taka sama sytuacja xD przez co organizator będzie zawsze w ostatni dzień z---------ł pare godzin, zamiast sobie do kawki przejrzeć
@Silly_Alpaca: najbardziej to chyba w tym, że im więcej paczek, tym dłuższy czas oczekiwania na weryfikację, a szansa na odrzucenie paczki nie spada - standardy są takie same przez cały czas. W razie problemów może zabraknąć czasu na zmiany i ponowną weryfikację, dlatego zachęcamy jednak do weryfikacji wcześniej ¯\(ツ)/¯
@IksdeHeheh: Mmmm "brakuje mi argumentów, więc napiszę >nie zesraj się< " (。◕‿‿◕。)
@Silly_Alpaca: doczytanie całego zdania już przerosło?
Pokaż mi gdzie tak napisałem? Dosłownie użyłem sformułowania że sam rozumiem spóźnialskich xD
źródło: conseruletives-v0-3xeu9k8mumba1
PobierzTo za te wszystkie wiszą fiutty na glownej