Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 100
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ewufhewui: jeżeli masz hajs to zawsze s---------z. Ba, jak nie masz hajsu ale łeb na karku to też dasz radę. Niezależnie od tego co propagandowo mówi władza.

Moim obowiązkiem jest ochrona mojej rodziny, a najlepszym sposobem do tego w takim wypadku jest s----------e stąd jak najdalej. I w dupie mam co kto o tym myśli.

Nie warto oddawać swojego życia w imię wojny która jest jedynie interesami polityków, niczym więcej. Od
  • Odpowiedz
@Rasteris: zrobie jak bede uważał, a wykopkowi randomowemu naprawdę nic do tego xD Jeżeli chcesz ginąć w brudzie smrodzie i strachu w obronie polityków to kim jestem aby ci tego zabraniać? Ba, podziwiam Cię. Ale nie kupcz czyim życiem bohaterze
  • Odpowiedz
  • 1
@Zoriuszka true true, mimo wszystko jakąś tam powinność odczuwam, a postacie typu Stefan Starzyński pozostają we mnie trochę wiary że ktoś z klasy politycznej może mieć wyższe wartości niż własny tyłek

U mnie zostaje jeszcze plan z Kanadą, dalsza rodzina siedzi w Yukonie, nie jest to wymarzona destynacja ale zawsze
  • Odpowiedz
@ewufhewui: Szczerze powinności nie odczuwam żadnej xD wszystko co mam mam dzięki temu że moi rodzice z----------i jak osły aby dać mi jakąś szansę, która udało mi się wykorzystać. Państwo im w tym nie pomagało, wręcz przeciwnie. Nie jestem mu nic winien
  • Odpowiedz
U mnie zostaje jeszcze plan z Kanadą

@ewufhewui: XD przecież a czasie wojny przestrzeń powietrzna nad danym krajem jest od razu zamknięta i nic nie lata, a Niemcy będą krajem przez którego granicę się szpilka nie przecisnie. Umiesz korzystać z mapy? Byłeś na granicy przez którą chcesz s--------c? Spałeś chociaż parę razy w lesie? Masz sprzęt i jakieś kontakty w tej sławnej Rumunii do których mógłbyś się zgłosić, żeby mieć
  • Odpowiedz
@ewufhewui: wszyscy co mówią że s-------ą jak tylko coś się zacznie dziać są odklejeni, bo wtedy już będzie za późno a granice zamknięte xd

ty też trochę odklejony bo mięso może mieć sznyty na rękach bez problemu, nikomu to nie przeszkadza
  • Odpowiedz
@ewufhewui: ja tam jestem bezpieczny, mam historię uzależnienia w papierach, grubą dokumentację medyczną niczym Harry Potter czara ognia + i tak zdecydowana większość roku jestem poza granicami kraju. Wyjebongo.
  • Odpowiedz
  • 4
@Aster1981 zależy od cyklu manii czy deprechy XD

@Glikol_Propylenowy bo granice da się przekroczyć tylko na przejściu granicznym XD

@Dejvidek25 no i elegancko, prosta odpowiedź

@PurpleHaze uważam ogólne przygotowanie społeczeństwa za ważne, inny mental po zasadniczej, brak wiedzy o pierwszej pomocy, o lokalizacji schronów już nawet nie wspominam. Byłbym bardziej gotowy służyć w Państwu które jest bardziej ogarnięte pod tym względem
  • Odpowiedz