Wpis z mikrobloga

• 1
@sirgorn może nie ma hejtu, bo trafiło w fanów Marvela, a ci co nie lubią to nie grają. No a fan base mają ogromny, to o wiele wygodniej zrobić taki hero shooter niż coś zupełnie nieznanego (tak jak concord uwalił).

Mi się gra dobrze, momentami zbyt chaotycznie jest ale pewnie poprawią. Najbardziej co mnie przyciąga to grafika i animacje, aż chce mi się zrobić coś w takim stylu.
  • Odpowiedz
Propsuję, sam też gram. Bardzo fajna produkcja, widać dużo napracowanka. Pozytywnie zaskoczyły mnie designy tych postaci, bardzo estetyczne i nie mówię tylko o "ładnych paniach". Gra sprawia dużo frajdy, no i jest za darmo!
  • Odpowiedz
@ciemny_kolor: jaki jest gatunek tej gry? Hero shooter to pojęcie zbyt szerokie, bo masz tam zarówno Valoranta (tactical shooter ala CS) , TeamFortress 2/Overwatch (arena shooter) czy Deadlock (MOBA)
  • Odpowiedz
@ciemny_kolor: a co do zerżnięcia z ov to większość skilli jest zerżnięta z ov albo paladinsów xD prócz wdowy Ironman to Echo, szop pracz to Baptiste, Starlord to Tracer, Loki to Ying z palasiów, squirrel girl to troche wiking, Warlock to Zenyatta, itd. jest jak jest xD
  • Odpowiedz