Aktywne Wpisy

r5678 +215
Mam nadzieje, że gość dostanie jeszcze odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu psychicznym że musiał wyrwać jakiegoś chwasta.
#kryminalne #s---------a #bron #policja #obronakonieczna
#kryminalne #s---------a #bron #policja #obronakonieczna
źródło: Screenshot 2026-04-11 at 16-45-49 #BystrzycaKłodzka - Search _ X
Pobierz

yourgrandma +208
No niestety, ale chyba miarka się przebrała...
Naprawdę myślałem, że prowadzenie sobie głupiego tagu na uboczu obok różnych afer trwających w międzyczasie na tym portalu i bycie cicho pozwoli na swobodną organizację konkursów na piosenki, jednak i mnie nie ominęło "wszechwidzące oko". Spytacie się o co w ogóle chodzi. Chętnie napisałbym, ale pic rel, a chcę, żeby ten post miał charakter informacyjny i nie został usunięty.
Także w tym momencie tag #wykopoweprzeboje
Naprawdę myślałem, że prowadzenie sobie głupiego tagu na uboczu obok różnych afer trwających w międzyczasie na tym portalu i bycie cicho pozwoli na swobodną organizację konkursów na piosenki, jednak i mnie nie ominęło "wszechwidzące oko". Spytacie się o co w ogóle chodzi. Chętnie napisałbym, ale pic rel, a chcę, żeby ten post miał charakter informacyjny i nie został usunięty.
Także w tym momencie tag #wykopoweprzeboje
źródło: sdsdsdasas
Pobierz![Pod koniec kwietnia będziemy mogli obserwować KOMETĘ C/2025 R3 [EN, 3 min]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b2730405dc7661d60a51cfbe1f9bbef57b5197f23f427528135a161e9f4c3951,q80.jpg)

źródło: 2423p0
PobierzMógłbym długo porównywać i punktować... No ale na firmową imprezę (1-2 razy w roku) docierają komunikacją miejską albo
@mirko_anonim: Ale to ty dzwonisz
@Zabi96: da się, jakoś na ludzi (chyba) wyszedłem, a chowałem się w poniemieckiej kamienicy, z rodzicami i siostrą, na 48m2. Tylko po co męczyć siebie i kolejne pokolenie?
Te 5-6 lat temu, mając zdolność na 400-600k (z zapasem, nie pod korek) można było wybrać między klitką 55-60m2 (większych nie było) albo domem 100-120m2 od deva, z niewielką działką - sporo znajomych wybrało
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Bo o czym niby jest ten wpis?
Kiedys przez moment bylem w srodowisku "modelek" (jeszcze przed insta) to one twierdzily, ze z biedakami bez domow (w warszawie, gdzie posiadanie domu wolnostojacego nie jest oczywiste) sie nie umawiaja.
Diagnoza: to tylko w głowie OPa.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: Bo utrzymanie domu jest dużo większe niż utrzymanie mieszkania i jak jesteś sam to finansowo bez sensu. Nie ważne w sumie ile zarabiasz, no ale pamiętaj, że bogaci są bogaci, bo
@GOHAN: słyszałeś kiedyś o takim wskaźniku jak komfort? Na tym właśnie polega brak biedy, że jesteś w stanie podjąć decyzje w jakimś stopniu nieoptymalne finansowo, ale zapewniające większy
@GOHAN: bogaci sa bogaci, bo duzo zarabiaja - i jakas (znaczna) czesc tego przeznaczaja na inwestycje w prawdziwym zaczeniu tego slowa, czyli na aktywa, ktore dalej i