Wpis z mikrobloga

No niestety, ale chyba miarka się przebrała...

Naprawdę myślałem, że prowadzenie sobie głupiego tagu na uboczu obok różnych afer trwających w międzyczasie na tym portalu i bycie cicho pozwoli na swobodną organizację konkursów na piosenki, jednak i mnie nie ominęło "wszechwidzące oko". Spytacie się o co w ogóle chodzi. Chętnie napisałbym, ale pic rel, a chcę, żeby ten post miał charakter informacyjny i nie został usunięty.

Także w tym momencie tag #wykopoweprzeboje zostaje zakończony. Nie będzie nowej edycji z afrykańskimi piosenkami. Dziękuję wszystkim za te prawie 8 lat wspólnych zabaw, głosowań, dawania propozycji zarówno muzycznych jak i samej organizacji plebiscytów. Wpadłem na ten pomysł, kiedy na wykopie była moda na różne wykreślanki i konkursy na "najlepsze X". Brakowało mi jednak muzyki w tym wszystkim, więc stwierdziłem, że sam się za to zabiorę i zrobiłem pierwszą edycję, a potem następne. Dostawałem sporo słów uznania (za które dziękuję) za to ile wkładam w to pracy, ale moja autystyczna natura pozwalała mi na czerpanie z tego radości i tak ( ͡° ͜ʖ ͡°) Same konkursy i systemy nie były idealne, bywały różne błędy z mojej strony, ale i tak fajnie, że dużo osób dobrze się bawiło.

Być może będę kontynuował tag na innym portalu, lecz na ten moment nie widzę realnej alternatywy. W razie czego będę informował.

Jeszcze raz dzięki :3
yourgrandma - No niestety, ale chyba miarka się przebrała...

Naprawdę myślałem, że p...

źródło: sdsdsdasas

Pobierz
  • 96
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 81
@yourgrandma: wielka szkoda :( Twój tag to już chyba jeden z ostatnich dzięki któremu w miarę regularnie tu zaglądam. J*bał ich pies, wszytko r----------a. A Tobie Mireczku serdecznie dziękuję, za wszystkie edycje.
  • Odpowiedz
@yourgrandma Serdeczne dzięki za robotę. Dobrą, pozytywną. Szkoda, ale #moderacjacontent czy tam #moderacja faktycznie cierpi za jakieś skryte ptsd i odbija to sobie w robocie. Szkoda, bo udupiają wszystko, co jeszcze żyło i nie miało narzutu polityki, afer i innej patologii. Trzymaj się!

• Odpowiedz