Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +127
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz
naganiaczherculesa +343
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czy jest sens próbować naprawiać go w innym serwisie, czy może lepiej się poddać i kupić nowy #amplituner ?
#audio #pytanie
Ok, ok.
Btw:
"Mają"? A nie: mieli? Onkyo czasem nie zbankrutowało?
Ale to już inny wątek :)
Jak już wspomniałem, ja tego ampla mam od wielu lat (cos koło 12 - 15). Kilka lat temu był już w serwisie, gdzie za naprawę zapłaciłem słoną kwotę. Ostatnio ponownie był w serwisie (tym razem innym), gdzie gość się po paru miesiącach poddał. Po tym co napisałeś, to chyba jednak nie warto tracić czasu, nerwów i środków na próbę reanimacji tego mojego ampla.
PS.
A objaw jest taki, że
Dzięki za wskazówki!
Btw:
Powyżej wspomniałem, że udało mi się znaleźć scenariusz, gdzie tylko chodząc pilotem po pozycjach menu amplitunera, jestem w stanie wywołać problem, czyli w moim przypadku, wyłączenie się amplitunera. A pisze o tym dlatego, że właśnie chodząc po pozycjach menu odpowiedzialnych za HDMI jestem w stanie spowodować wyłączenie się amplitunera. O ile pamiętam, chodząc po innych regionach menu amplitunera nie udało mi się spowodować wyłączenia się